Povezane vesti
"Ljudi me zovu na svoju slavu!" Mladi Palestinac leči godinama Pančevce i oduševljen je Srbijom: Pacijenti me stalno pitaju za…
Dnevnik 26.02.2024
Ahmed Hijazi (27) je izabrani mladi lekar Pančevaca, a problem oko sporazumevanja je svakim danom sve manji. Dr Slavica Borković, šef zdravstvene ambulante u selu Jabuka, kaže da su pacijenti zadovoljni. - Sve je manje nesporazuma i sve više pacijenata… »
"Ljudi me zovu na svoju: Slavu!" Mladi Palestinac leči godinama Pančevce i oduševljen je Srbijom: Pacijenti me stalno pitaju…
Blic 26.02.2024
Ahmed Hijazi (27) je izabrani mladi lekar Pančevaca, a problem oko sporazumevanja je svakim danom sve manji. Dr Slavica Borković, šef zdravstvene ambulante u selu Jabuka, kaže da su pacijenti zadovoljni. - Sve je manje nesporazuma i sve više pacijenata… »
Vesti dana »

Evropski lideri: Granice se ne mogu menjati silom, ne može se odlučivati bez Kijeva
Insajder pre 45 minutajoš 21 povezana

Mediji: Bela kuća razmatra mogućnost pozivanja Zelenskog na Aljasku
Vesti online pre 50 minutajoš 15 povezanih

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih

Pobeda košarkaška Srbije protiv Grčke na pripremnom turniru na Kipru pred odlazak na Evropsko prvenstvo
Danas pre 9 satijoš 7 povezanih