Povezane vesti
"Ljudi me zovu na svoju slavu!" Mladi Palestinac leči godinama Pančevce i oduševljen je Srbijom: Pacijenti me stalno pitaju za…
Dnevnik 26.02.2024
Ahmed Hijazi (27) je izabrani mladi lekar Pančevaca, a problem oko sporazumevanja je svakim danom sve manji. Dr Slavica Borković, šef zdravstvene ambulante u selu Jabuka, kaže da su pacijenti zadovoljni. - Sve je manje nesporazuma i sve više pacijenata… »
"Ljudi me zovu na svoju: Slavu!" Mladi Palestinac leči godinama Pančevce i oduševljen je Srbijom: Pacijenti me stalno pitaju…
Blic 26.02.2024
Ahmed Hijazi (27) je izabrani mladi lekar Pančevaca, a problem oko sporazumevanja je svakim danom sve manji. Dr Slavica Borković, šef zdravstvene ambulante u selu Jabuka, kaže da su pacijenti zadovoljni. - Sve je manje nesporazuma i sve više pacijenata… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 44 povezane

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
NIN pre 22 minutajoš 21 povezana