Povezane vesti
"Ljudi me zovu na svoju slavu!" Mladi Palestinac leči godinama Pančevce i oduševljen je Srbijom: Pacijenti me stalno pitaju…
Dnevnik 26.02.2024
Ahmed Hijazi (27) je izabrani mladi lekar Pančevaca, a problem oko sporazumevanja je svakim danom sve manji. Dr Slavica Borković, šef zdravstvene ambulante u selu Jabuka, kaže da su pacijenti zadovoljni. - Sve je manje nesporazuma i sve više… »
"Ljudi me zovu na svoju: Slavu!" Mladi Palestinac leči godinama Pančevce i oduševljen je Srbijom: Pacijenti me stalno pitaju…
Blic 26.02.2024
Ahmed Hijazi (27) je izabrani mladi lekar Pančevaca, a problem oko sporazumevanja je svakim danom sve manji. Dr Slavica Borković, šef zdravstvene ambulante u selu Jabuka, kaže da su pacijenti zadovoljni. - Sve je manje nesporazuma i sve više… »
Vesti dana »

Uživo nestala dunja Marković (2) Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u Ubu (foto)
Blic pre 27 minutajoš 16 povezanih

Brutalnost! Premijer Francuske osudio Trampov verbalni napad na Zelenskog
Blic pre 57 minutajoš 5 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Papa Franja danas imao dve repiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana