Povezane vesti
"Narediće novi napad novičokom na našim: Ulicama!" Britanski ministar odbrane uporedio Putina s Hitlerom
Blic 26.02.2024
Britanski ministar odbrane Grant Šaps izjavio je da bi “Vladimir Putin mogao da naredi još jedan napad nervnim agensom novičokom u Velikoj Britaniji”, piše “Independent”. Šaps je, zajedno sa brojnim zapadnim liderima, okrivio Kremlj za nedavnu smrt… »
Uporedio Putina sa Hitlerom: Britanski ministar odbrane tvrdi da bi ruski predsednik mogao da naredi novi napad nervnim agensom
Kurir 26.02.2024
Grant Šaps, ministar odbrane Velike Britanije, upozorio je da bi ruski predsednik Vladimir Putin mogao da na Ostrvu naredi još jedan napad nervnim agensom novičokom. To je objavio list Indipendent koji navodi da je Šaps uporedio pretnju koju predstavlja… »
Vesti dana »
Vreme danas pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, na visokim planinama slab sneg
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Policijski major Katarina Petrović: Ne želim da živim uplašena kao miš, neću odustati od svog posla
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 9 minutajoš 2 povezane