Povezane vesti

"Novosti" istražuju: Postoji li rasizam u srpskom fudbalu? Jedan stranac je snažno digao glas

"Novosti" istražuju: Postoji li rasizam u srpskom fudbalu? Jedan stranac je snažno digao glas

Večernje novosti 26.02.2024
FUDBALERI Novog Pazara poraženi su od Napretka u Kruševcu rezultatom 3:1, a čini se da je meč dobio i "treće poluvreme". FOTO: Novosti Klub iz Novog Pazara nakon poraza se oglasio saopštenjem, u kome su čestitali protivniku na pobedi, istakavši da… »
Žalio sam se na rasizam, a sudija mi dao crveni! Nova bura u srpskom fudbalu, oglasio se igrač Pazara!

Žalio sam se na rasizam, a sudija mi dao crveni! Nova bura u srpskom fudbalu, oglasio se igrač Pazara!

Mondo 26.02.2024
Abdulaj Sise iz Novog Pazara tvrdi da ga je jedan fudbaler Napretka uvredio na rasnoj osnovi. Abdulaj Sise iz Novog Pazara tvrdi da ga je jedan fudbaler Napretka uvredio na rasnoj osnovi. Napredak je u nedelju pobedio Novi Pazar 3:1 (3:1) na svom stadionu… »
Ima li kraja ovome!? Odjekivali zidovi svlačionice, navijači postrojili igrače, odmah stiglo i saopštenje Pazara!

Ima li kraja ovome!? Odjekivali zidovi svlačionice, navijači postrojili igrače, odmah stiglo i saopštenje Pazara!

Mondo 26.02.2024
Novi Pazar izgubio je od Napretka, pa se oglasio i čestitao i sudiji. Novi Pazar izgubio je od Napretka, pa se oglasio i čestitao i sudiji. Napredak je rutinski pobedio Novi Pazar u Superligi (3:1). Već u 40. minutu na semaforu je stajalo 3:0, pa je… »
Verovali ili ne! Novo saopštenje u Superligi, ali se u njemu ovog puta hvale sudije: "Ova utakmica je najbolji dokaz..."

Verovali ili ne! Novo saopštenje u Superligi, ali se u njemu ovog puta hvale sudije: "Ova utakmica je najbolji dokaz..."

Kurir 26.02.2024
Napredak je rutinski pobedio Novi Pazar u Superligi (3:1). Već u 40. minutu na semaforu je stajalo 3:0, pa je Adem Ljajić sa penala u petom minutu nadoknade prvog poluvremena smanjio rezultat. Ispostavilo se da je to bio i konačan, pošto nije bilo… »

Vesti dana »