Povezane vesti

Dobio američku penziju, pa doživeo moždani udar: Emotivna ispovest Šekija Turkovića - "Ko je njihov dinar uzeo umro je!"

Dobio američku penziju, pa doživeo moždani udar: Emotivna ispovest Šekija Turkovića - "Ko je njihov dinar uzeo umro je!"

Mondo 26.02.2024
Šeki Turković za domaće medije otkrio je da je stekao pravo na američku penziju, gde je i proveo jedan deo života, ali stvari ispale onakve kako je očekivao. Šeki Turković za domaće medije otkrio je da je stekao pravo na američku penziju, gde je i proveo… »
"Stekao sam Američku penziju, ko iskoristi njihov dinar odmah umre" Naš legendarni pevač vozio kombi u inostranstvu, doživeo…

"Stekao sam Američku penziju, ko iskoristi njihov dinar odmah umre" Naš legendarni pevač vozio kombi u inostranstvu, doživeo…

Blic 26.02.2024
Pevač Šeki Turković za domaće medije otkrio je da je stekao pravo na Američku penziju, gde je i proveo jedan deo života. - Stekao sam pravo na neku penziju u Americi, ko je njihov dinar iskoristio on je odmah umro. Mala mi je američka penzija, razočarao… »

Vesti dana »