Povezane vesti
Dobio američku penziju, pa doživeo moždani udar: Emotivna ispovest Šekija Turkovića - "Ko je njihov dinar uzeo umro je!"
Mondo 26.02.2024
Šeki Turković za domaće medije otkrio je da je stekao pravo na američku penziju, gde je i proveo jedan deo života, ali stvari ispale onakve kako je očekivao. Šeki Turković za domaće medije otkrio je da je stekao pravo na američku penziju, gde je… »
"Stekao sam Američku penziju, ko iskoristi njihov dinar odmah umre" Naš legendarni pevač vozio kombi u inostranstvu…
Blic 26.02.2024
Pevač Šeki Turković za domaće medije otkrio je da je stekao pravo na Američku penziju, gde je i proveo jedan deo života. - Stekao sam pravo na neku penziju u Americi, ko je njihov dinar iskoristio on je odmah umro. Mala mi je američka penzija… »
"Stekao sam Američku penziju, ko iskoristi njihov dinar odmah umre" Šeki Turkovič doživeo moždani udar, evo zašto se…
Kurir 26.02.2024
Šeki Turković za domaće medije otkrio je da je stekao pravo na Američku penziju, gde je i proveo jedan deo života. - Stekao sam pravo na neku penziju u Americi, ko je njihov dinar iskoristio on je odmah umro. Mala mi je američka penzija, razočarao… »
Vesti dana »
Sve o blokadi suda i tužilaštva u Novom Sadu: Žandarmerija, katanci na kapiji i guranje s opozicijom i aktivistima. Nastavak sutra u 7.30
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Tužilaštvo u Kikindi za Insajder: U eksploziji u fabrici u Čoki teže povređene tri osobe
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Ukinut pritvor Bjeliću i još trojici osumnjičenih za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
Euronews pre 17 minutajoš 5 povezanih
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 18 minutajoš 23 povezane