Повезане вести
Одржана оснивачка скупштина будуће странке "Ми – глас из народа"
РТС 26.02.2024
Покрет "Ми – глас из народа" одржао је оснивачку скупштину странке у Београду пред око две стотине делегата, којима је представљен и стављен на усвајање статут и програм будуће партије. Део оснивача, после раскола у покрету… »
Одржана оснивачка скупштина будуће странке 'Ми - Глас из народа'
Инсајдер 26.02.2024
Покрет "Ми - Глас из народа" саопштио је да је одржао оснивачку скупштину будуће странке, на којој је усвојио статут и програм. Процес прерастања покрета у странку је још увек у току, а оснивачка скупштина одржана је у недељу у… »
Одржана оснивачка скупштина покрета „МИ – Глас из народа“, уз осниваче и две народне посланице
Нова 26.02.2024
Покрет МИ – Глас из народа на одржаној оснивачкој скупштини у Београду усвојио је статут и програм будуће партије. Оснивачка скупштина одржана је јуче у Хотелу М на Вождовцу, пред око 200 делегата, саопштио је тај покрет. Изузев… »
Одржана оснивачка скупштина будуће странке „Ми – Глас из народа“
Недељник 26.02.2024
Покрет „Ми – Глас из народа“ саопштио је да је одржао оснивачку скупштину будуће странке, на којој је усвојио статут и програм. Процес прерастања покрета у странку је још увек у току, а оснивачка скупштина одржана је у недељу у… »
Одржана оснивачка скупштина странке „Покрет Ми – глас из народа“
Н1 Инфо 26.02.2024
"Покрет Ми – глас из народа" саопштио је да је у недељу одржао оснивачку скупштину странке. Скупштина је одржана у „Хотелу М“ на Вождовцу, а пред око две стотине делегата, стали су оснивачи покрета МИ, који су им представили и… »
Вести дана »
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 29 минутајош 19 повезаних
У деловима Србије магловито и облачно, максимална температура до 14 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 15 повезаних
Премијер Црне Горе је с правом „поклопио“ Вучића: Нема „регате“ за ЕУ, Србија је стала са приступом Унији због режима
Нова пре 2 сатајош 10 повезаних
ФОТО Звезда на „Меркуру“ тражи пут ка пролећу у Европи: Погледајте зашто сам се усред Граца сетио Пионира
Нова пре 34 минутајош 15 повезаних