Повезане вести

Украјинска плејбој зечица погођена метком у главу Бежала из Кијева с децом и остала без ока, најмлађи син је није познао…

Украјинска плејбој зечица погођена метком у главу Бежала из Кијева с децом и остала без ока, најмлађи син је није познао…

Курир 26.02.2024
Украјинка Ирина Билоцерковец, мајка троје деце која су трупе руског председника Владимира Путина погодиле хицем у главу и избиле јој око, након операције је позирала на насловној страни "Плејбоја". Британски таблоид Сан наводи да… »
Плејбој зечица ирина изгубила око у рату у Украјини! "Путинова војска ме упуцала у главу, мислила сам да ћу умрети!"

Плејбој зечица ирина изгубила око у рату у Украјини! "Путинова војска ме упуцала у главу, мислила сам да ћу умрети!"

Мондо 26.02.2024
Ирину је погодио метак у главу у Украјини и остала је без ока. Ирину је погодио метак у главу у Украјини и остала је без ока. Ирина Билоцерковец постала је симбол украјинског пркоса откако је изгубила око у руском нападу на… »
Плејбојеву зечицу у Украјини погодио метак у главу: "Пола лица ми је уништено, син ме није препознао"

Плејбојеву зечицу у Украјини погодио метак у главу: "Пола лица ми је уништено, син ме није препознао"

Блиц 26.02.2024
Ирина Билоцерковец постала је симбол украјинског отпора откако је у руском нападу на Кијев изгубила око, након чега је морала да прође кроз компликовану реконструктивну операцију лица. У међувремену је, са повезом преко ока и у… »

Вести дана »