Повезане вести

Потресне речи тренера убијеног Стефана Младић хтео да помогне, они се вратили и убадали га! "Извадили су му органе, он је…

Потресне речи тренера убијеног Стефана Младић хтео да помогне, они се вратили и убадали га! "Извадили су му органе, он је…

Курир 26.02.2024
Тренер ММА борца Стефана Савића, који је убијен на Дорћолу у ноћи између суботе и недеље, обратио се скупу и рекао да ће сви накнадно бити обавештени када ће се обавити сахрана младића. - Ми сада идемо у болницу да посетимо… »
"Стефане, нисмо стигли да причамо, САД је касно за то, волим те" Потресна порука и цвеће на месту убиства ММА борца (фото)

"Стефане, нисмо стигли да причамо, САД је касно за то, волим те" Потресна порука и цвеће на месту убиства ММА борца (фото)

Курир 26.02.2024
Репрезентативац Србије Стефан Савић (23), освајач бронзане медаље на светском првенству у ММА, убијен је након што му је непознати нападач зарио нож у срце после свађе на Дорћолу у Београду, а данас су се његови најмилији… »
Ово је најтужнија слика која је осванула у Београду: Поред Стефанове фотографије свеће, на цвећу једна порука

Ово је најтужнија слика која је осванула у Београду: Поред Стефанове фотографије свеће, на цвећу једна порука

Телеграф 26.02.2024
Стефан Савић убијен је јуче на Дорћолу. Од српског репрезентативаца ММА борца Стефана Савића (23) који је убијен јуче у Београду опраштају се његови најближи. На десетине запаљених свећа, букет цвећа са поруком и његова слика… »
Истрчао из кола да помогне Стефану, па брутално избоден: Тренер убијеног ММА борца открио нове детаље злочина на Дорћолу

Истрчао из кола да помогне Стефану, па брутално избоден: Тренер убијеног ММА борца открио нове детаље злочина на Дорћолу

Нова 26.02.2024
"Ми још не знамо када ће бити сахрана. Ми ћемо сада отићи до болнице да посетимо младића који је покушао да спаси Стефана, па је и сам рањен. Он је за нас јунак, херој", рекао је окупљенима на месту злочина на Дорћолу тренер… »
Тренер убијеног ММА борца Стефана открио детаље! "Рањени младић је истрчао из кола да му помогне, он је наш херој!"

Тренер убијеног ММА борца Стефана открио детаље! "Рањени младић је истрчао из кола да му помогне, он је наш херој!"

Мондо 26.02.2024
Тренер убијеног ММА борца Стефана Савића је открио детаље убиства у Београду. Тренер убијеног ММА борца Стефана Савића је открио детаље убиства у Београду. "Ми још не знамо када ће бити сахрана. Ми ћемо сада отићи до болнице да… »
Покушао да помогне убијеном Стефану, па избоден: "Блиц" сазнаје: Рањавање и убиство на Дорћолу повезани!

Покушао да помогне убијеном Стефану, па избоден: "Блиц" сазнаје: Рањавање и убиство на Дорћолу повезани!

Блиц 26.02.2024
Убиство Стефана Савића и рањавање Стефана М. која су се догодила у ноћи између суботе и недеље повезана су, сазнаје "Блиц". Према информацијама које поседујемо, Стефан М. којег су полицајци затекли у возилу крвавог и то на… »
Дежурна тужитељка није изашла на место убиства ММА борца: Скандал Милене Божовић у ноћи три убадања у Београду!

Дежурна тужитељка није изашла на место убиства ММА борца: Скандал Милене Божовић у ноћи три убадања у Београду!

Курир 26.02.2024
Тужитељка Милена Божовић из Вишег јавног тужилаштва у Београду, која је била дежурна у ноћи убиства ММА борца Стефана Савића (23) на Дорћолу, није у ноћи између суботе и недеље изашла да обави увиђај, сазање Курир. Злочин у… »
Младић нађен рањен на теразијама хтео да помогне убијеном ММА борцу Курир открива: Два злочина у Београду повезана! Ужас

Младић нађен рањен на теразијама хтео да помогне убијеном ММА борцу Курир открива: Два злочина у Београду повезана! Ужас

Курир 26.02.2024
С. М. (32) који је тешко повређен у ноћи између суботе и недеље, како Курир сазнаје, покушао је пре него што је нападнут и избоден ножем да помогне убијеном репрезентативцу Србије у ММА Стефану Савићу (23), сазнаје Курир! Како… »

Вести дана »