Povezane vesti

Andrej bez dana iskustva postao šef kafića u Americi: Počeo da radi kao barista, bakšiš mu bio od 400 dolara! (video)

Andrej bez dana iskustva postao šef kafića u Americi: Počeo da radi kao barista, bakšiš mu bio od 400 dolara! (video)

Blic 26.02.2024
Andrej Soldo je ovih dana postao viralan zahvaljujući videu na TikToku u kojem je otkrio kako je uspeo da postane menadžer jednog kafića bez ikakvog iskustva. Bila je 2022. godina kada je prvi put otišao u Ameriku i nije znao šta ga čeka. Ipak… »
Andrej otišao u Ameriku i preko noći postao menadžer kafića! Nije imao nikakvog iskustva, dobija bakšiš i od 400$

Andrej otišao u Ameriku i preko noći postao menadžer kafića! Nije imao nikakvog iskustva, dobija bakšiš i od 400$

Mondo 26.02.2024
Andrej Soldo uspeo da postane menadžer jednog kafića bez ikakvog iskustva. Andrej Soldo uspeo da postane menadžer jednog kafića bez ikakvog iskustva. Andrej Soldo je ovih dana postao viralan zahvaljujući videu na TikToku u kojem je otkrio kako je… »
Andrej otišao u Ameriku kao konobar, pa počeo da vodi kafić bez iskustva: "Ostavljali su mi bakšiš i od 400 $"

Andrej otišao u Ameriku kao konobar, pa počeo da vodi kafić bez iskustva: "Ostavljali su mi bakšiš i od 400 $"

Telegraf 26.02.2024
"Jednog dana mi je došao menadžer i rekao da ću biti zadužen za sve", rekao je on. Andrej Soldo je ovih dana postao viralan zahvaljujući videu na TikToku u kojem je otkrio kako je uspeo postati menadžer jednog kafića bez ikakvog iskustva. Bilo je… »

Vesti dana »