Povezane vesti
"Ako me vrate u takmičenje, doći ću gola" Učesnica Zvezda Granda se sukobila sa Anom Bekutom pa ispala iz takmičenja, a sada…
Blic 26.02.2024
Takmičarka "Zvezda Granda" Milica Kostadinović nedavno je ušla u sukob sa članicom žirija, Anom Bekutom, a sada je ispala je iz takmičenja. Napuštanje takmičenja Milici je izuzetno teško palo zbog čega je pustila reku suza pred kamerama, te otkrila kakvi… »
"Ako me Saša Popović vrati u takmičenje, dolazim gola" Milica Kostadinović grca u suzama: Meni ovo znači mnogo!
Kurir 26.02.2024
Nakon što je izazvala haos u poslednjoj emisiji „ Zvezda Granda“ Milica Kostadinović ispala je iz takmičenja zbog čega je pustila reku suza pred kamerama. Sa knedlom u grlu takmičarka je smogla snage da ogoli dušu o svom ušešću, ali i utiscima nakon… »
Vesti dana »

(Uživo) Srbija traži iznenađenje protiv Engleske: Piksi kreće sa jednim napadačem
Dnevnik pre 16 minutajoš 43 povezane

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Trampova administracija obaveštena
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 56 povezanih

Uživo gori nepal! Izgorela zgrada parlamenta Premijer podneo ostavku, supruga bivšeg premijera živa spaljena, ima mnogo mrtvih: Ljude linčuju na ulici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih

Opozicija u Strazburu tražila da EP uvede sankcije Vučiću, Brnabić, Dačiću i Macutu
Vreme pre 5 satijoš 32 povezane

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua, Makron imenovao Lekornija za premijera
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 43 povezane