Povezane vesti
"Ako me vrate u takmičenje, doći ću gola" Učesnica Zvezda Granda se sukobila sa Anom Bekutom pa ispala iz takmičenja, a…
Blic 26.02.2024
Takmičarka "Zvezda Granda" Milica Kostadinović nedavno je ušla u sukob sa članicom žirija, Anom Bekutom, a sada je ispala je iz takmičenja. Napuštanje takmičenja Milici je izuzetno teško palo zbog čega je pustila reku suza pred kamerama, te… »
"Ako me Saša Popović vrati u takmičenje, dolazim gola" Milica Kostadinović grca u suzama: Meni ovo znači mnogo!
Kurir 26.02.2024
Nakon što je izazvala haos u poslednjoj emisiji „ Zvezda Granda“ Milica Kostadinović ispala je iz takmičenja zbog čega je pustila reku suza pred kamerama. Sa knedlom u grlu takmičarka je smogla snage da ogoli dušu o svom ušešću, ali i… »
Vesti dana »

(Foto,video): Završen skup u Novom Sadu: Studenti obeležili šest meseci od pada nadstrešnice, došlo do incidenta i hapšenja više lica
Blic pre 3 minutajoš 95 povezanih

Pozlilo ženi koja je ostala bez sina, muža i svekra kod Topole! Hitna pomoć odjurila: U kući su ostale samo žene, preteško je... (video)
Kurir pre 14 minutajoš 58 povezanih

Novi šatori oko Pionirskog parka: Muzika, roštilj, stolovi i - košarkaški teren, oglasio se i Miloš Pavlović
NIN pre 38 minutajoš 26 povezanih

Bešić (FPN): Vlast ima sve mehanizme moći, ali su simpatije i raspoloženje na strani studenata
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih

Radnici obeležavaju Međunarodni praznik rada širom sveta, od Tokija do Los Anđelesa
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih