Povezane vesti
"Žene se ubijaju da budu takve, a ja sam imala kompleks..." Goca iskreno o izgledu, za devojke ima jaku poruku
Dnevnik 26.02.2024
Goca Lazarević ima 69 godina i priznaje da ni sama ne zna kako izgleda tako dobro. - Kad me pitaju kako, ja kažem ne znam. Stvarno ne znam, mnogo sam puta razmišljala o tome i mislim da pre svega da bog, genetika mi je takva i sad kad bih analizirala… »
"Imala sam komplekse zbog toga" Goca Lazarević o detinjstvu i odrastanju: Sad kad čujem devojke koje su prelepe...
Kurir 26.02.2024
Goca Lazarević nedavno je otvorila srce i podelila iskrene momente iz svoje mladosti. Goca je priznala da je prošla kroz period kada se osećala nesigurno zbog svog izgleda, budući da je tada bila dosta mršavija. - Ima jedna interesantna stvar. Ja kad sam… »
Vesti dana »
Stigla nam je prava jesen? Ne baš - meteorolozi imaju važno upozorenje za Srbiju
Nova pre 50 minutajoš 23 povezane
SAD i Iran održali trosatne razgovore na marginama Generalne skupštine UN-a: Teheran nudi otvaranje Ormuza
Danas pre 26 minutajoš 9 povezanih
Dramatičan snimak nakon jezive nesreće kod Subotice: Žena preticala autobus, pa izgubila kontrolu, auto završio pod kamionom potpuno smrskan (video)
Kurir pre 46 minutajoš 21 povezana
Tramp u govoru u UN pretio da će 'zbrisati' Iran, Kubanci napustili salu
BBC News pre 1 satjoš 6 povezanih