Povezane vesti

Tusk: Rekao sam Orbanu da sumnjom u Ukrajinu stavlja sebe van EU i NATO

NIN 26.02.2024
Poljski premijer Donald Tusk izjavio je da je mađarskom premijeru Viktoru Orbanu rekao da u Evropskoj uniji i NATO nema mesta onima koji sumnjaju o čemu se radi u ratu u Ukrajini. "Viktoru Orbanu i njegovoj vladi, ne Mađarima, rekao sam sve, i više… »

N1 Info 26.02.2024
Poljski premijer Donald Tusk izjavio je u Varšavi da je mađarskom premijeru Viktoru Orbanu rekao da u Evropskoj uniji i NATO nema mesta onima koji sumnjaju o čemu se radi u ratu u Ukrajini. „Viktoru Orbanu i njegovoj vladi, ne Mađarima, rekao sam… »
Premijeri Kanade i Poljske: Zamrznutih 300 ruskih milijardi dolara iskoristiti za Ukrajinu

Premijeri Kanade i Poljske: Zamrznutih 300 ruskih milijardi dolara iskoristiti za Ukrajinu

N1 Info 26.02.2024
Premijer Kanade Džastin Trudo i Poljske Donald Tusk pokreću kampanju da se aktiva ruske centralne banke zamrznuta na Zapadu, konkretno suma od oko 300 milijardi dolara, upotrebi za pomoć Ukrajini da se odbrani od Rusije, kazao je u Varšavi poljski… »

Novi magazin 26.02.2024
Premijer Kanade Džastin Trudo i Poljske Donald Tusk pokreću kampanju da se aktiva ruske centralne banke zamrznuta na Zapadu, konkretno suma od oko 300 milijardi dolara, upotrebi za pomoć Ukrajini da se odbrani od Rusije, kazao je danas u Varšavi… »

Vesti dana »