Povezane vesti
Svedok na suđenju Tačiju: OVK me pritvorila i zlostavljala u junu 1999. u Prizrenu
N1 Info 26.02.2024
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99, zaštićeni svedok optužbe izjavio je da ga je OVK pritvorila i maltretirala u leto 1999. godine. Zajedno sa Tačijem, optuženi su… »
Svedok na suđenju Tačiju: OVK me pritvorila i zlostavljala u junu 1999. u Prizrenu
Novi magazin 26.02.2024
U nastavku haškog procesa bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99, zaštićeni svedok optužbe izjavio je da ga je OVK pritvorila i maltretirala u leto 1999. Zajedno sa Tačijem, optuženi su… »
Tukli su me u takozvanoj sobi za razgovor, na zidovima je bilo tragova krvi Zaštićeni svedok o jezivim zločinima OVK 1999…
Alo 26.02.2024
Iskazom zaštićenog svedoka koji je opisao kako su ga u junu 1999. u Prizrenu uhapsili i zlostavljali pripadnici OVK, danas je u Hagu nastavljeno suđenje četvorici tadašnjih vođa OVK, optuženim za ratne zločine na KiM i u Albaniji, prenosi Kosovo Online… »
Vesti dana »
Jeftiniji dizel od danas dostupan na svim pumpama, evo ko ima pravo na 184 dinara po litru
Telegraf pre 1 satjoš 43 povezane
Vučić posthumno odlikovao Milovana Jovanovića, otac vojnika stradalog u Libanu primio orden
RTS pre 33 minutajoš 26 povezanih
U Srbiji sutra pretežno sunčano: Kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje?
NIN pre 2 satajoš 32 povezane
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 2 satajoš 117 povezanih
Podignuta optužnica protiv četvorice mladića zbog sumnje da su pretukli učenika ETŠ "Mihajlo Pupin"
Radio 021 pre 3 satajoš 22 povezane