Povezane vesti
Prvo oglašavanje tačkaste mare nakon što je obelodanila vezu sa srpskim milionerom: Ja sam njega zavela....
Kurir 26.02.2024
Srpski biznismen Branko Babić zvani "kralj obrva" i modna influenserka, Ivana Slipčević, na društvenim mrežama poznata kao " Tačkasta Mara", obelodanili su njihovu romansu. Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički… »
"Ja sam njega zavela, logično!" Influenserka smuvala srpskog milionera, prvo oglašavanje Tačkaste Mare
Mondo 26.02.2024
Influenserka Tačkasta Mara objavila je stori i komentarisala navode o romansi sa Brankom Babićem. Influenserka Tačkasta Mara objavila je stori i komentarisala navode o romansi sa Brankom Babićem. U svim domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da… »
"Ja sam njega zavela, logično": Oglasila se influenserka nakon što je obelodanila vezu sa srpskim milionerom - Poručila samo…
Blic 26.02.2024
Srpski biznismen Branko Babić zvani "kralj obrva" i modna influenserka, Ivana Slipčević, na društvenim mrežama poznata kao "Tačkasta Mara", obelodanili su njihovu romansu. Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički… »
Otac joj bio rudar, a pre operacija je neprepoznatljiva! Ko je nova devojka srpskog milionera? Sve o Tačkastoj Mari
Mondo 26.02.2024
Srpski biznismen Branko Babić pokazao je novu devojku, influenserku Tačkastu Maru. Srpski biznismen Branko Babić pokazao je novu devojku, influenserku Tačkastu Maru. Branko Babić, srpski biznismen i milioner, sada je navodno u ljubavi sa poznatom… »
Vesti dana »
Temperatura ovog dana pada za čak 20°c: Otkrivamo kada u Srbiju stiže drastično zahlađenje
Telegraf pre 40 minutajoš 19 povezanih
Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu i dalje teško
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih
Danas u 11.52 staje Novi Sad, stanite i vi: 14 minuta za 14 poginulih u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Pravda pre 1 satjoš 4 povezane
Politička platforma Solidarnost podržava današnju akciju u Novom Sadu da sve stane na 14 minuta
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih
"Pustiću ga da divlja": Potvrđene glasine, Tramp imenovao poznatog antivaksera i teoretičara zavera za ministra zdravlja
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih