Povezane vesti
Prvo oglašavanje tačkaste mare nakon što je obelodanila vezu sa srpskim milionerom: Ja sam njega zavela....
Kurir 26.02.2024
Srpski biznismen Branko Babić zvani "kralj obrva" i modna influenserka, Ivana Slipčević, na društvenim mrežama poznata kao " Tačkasta Mara", obelodanili su njihovu romansu. Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički… »
"Ja sam njega zavela, logično!" Influenserka smuvala srpskog milionera, prvo oglašavanje Tačkaste Mare
Mondo 26.02.2024
Influenserka Tačkasta Mara objavila je stori i komentarisala navode o romansi sa Brankom Babićem. Influenserka Tačkasta Mara objavila je stori i komentarisala navode o romansi sa Brankom Babićem. U svim domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da… »
"Ja sam njega zavela, logično": Oglasila se influenserka nakon što je obelodanila vezu sa srpskim milionerom - Poručila samo…
Blic 26.02.2024
Srpski biznismen Branko Babić zvani "kralj obrva" i modna influenserka, Ivana Slipčević, na društvenim mrežama poznata kao "Tačkasta Mara", obelodanili su njihovu romansu. Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički… »
Otac joj bio rudar, a pre operacija je neprepoznatljiva! Ko je nova devojka srpskog milionera? Sve o Tačkastoj Mari
Mondo 26.02.2024
Srpski biznismen Branko Babić pokazao je novu devojku, influenserku Tačkastu Maru. Srpski biznismen Branko Babić pokazao je novu devojku, influenserku Tačkastu Maru. Branko Babić, srpski biznismen i milioner, sada je navodno u ljubavi sa poznatom… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih