Povezane vesti
Prvo oglašavanje tačkaste mare nakon što je obelodanila vezu sa srpskim milionerom: Ja sam njega zavela....
Kurir 26.02.2024
Srpski biznismen Branko Babić zvani "kralj obrva" i modna influenserka, Ivana Slipčević, na društvenim mrežama poznata kao " Tačkasta Mara", obelodanili su njihovu romansu. Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički video… »
"Ja sam njega zavela, logično!" Influenserka smuvala srpskog milionera, prvo oglašavanje Tačkaste Mare
Mondo 26.02.2024
Influenserka Tačkasta Mara objavila je stori i komentarisala navode o romansi sa Brankom Babićem. Influenserka Tačkasta Mara objavila je stori i komentarisala navode o romansi sa Brankom Babićem. U svim domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je… »
Otac joj bio rudar, a pre operacija je neprepoznatljiva! Ko je nova devojka srpskog milionera? Sve o Tačkastoj Mari
Mondo 26.02.2024
Srpski biznismen Branko Babić pokazao je novu devojku, influenserku Tačkastu Maru. Srpski biznismen Branko Babić pokazao je novu devojku, influenserku Tačkastu Maru. Branko Babić, srpski biznismen i milioner, sada je navodno u ljubavi sa poznatom srpskom… »
Vesti dana »
Šta su zapravo prelevmani za mleko? Država ponovo uvodi zaštitne takse: Evo kako će ova mera zaštititi domaće farmere
Blic pre 5 satijoš 23 povezane
OFAK produžio licencu NIS-u do 20. marta, kaže ministarka energetike
BBC News pre 58 minutajoš 48 povezanih
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Vrhovni sud Sjedinjenih Država poništio carine, Tramp najavio nove
BBC News pre 1 satjoš 63 povezane
Horton-Taker prejak za Turk Telekom - Fener posle drame zakazao megdan Bešiktašu!
Sportske.net pre 28 minutajoš 61 povezana