Повезане вести
Прво оглашавање тачкасте маре након што је обелоданила везу са српским милионером: Ја сам њега завела....
Курир 26.02.2024
Српски бизнисмен Бранко Бабић звани "краљ обрва" и модна инфлуенсерка, Ивана Слипчевић, на друштвеним мрежама позната као " Тачкаста Мара", обелоданили су њихову романсу. Наиме, Ивана је на свом профилу на Инстаграму објавила… »
"Ја сам њега завела, логично!" Инфлуенсерка смувала српског милионера, прво оглашавање Тачкасте Маре
Мондо 26.02.2024
Инфлуенсерка Тачкаста Мара објавила је стори и коментарисала наводе о романси са Бранком Бабићем. Инфлуенсерка Тачкаста Мара објавила је стори и коментарисала наводе о романси са Бранком Бабићем. У свим домаћим медијима је као… »
Отац јој био рудар, а пре операција је непрепознатљива! Ко је нова девојка српског милионера? Све о Тачкастој Мари
Мондо 26.02.2024
Српски бизнисмен Бранко Бабић показао је нову девојку, инфлуенсерку Тачкасту Мару. Српски бизнисмен Бранко Бабић показао је нову девојку, инфлуенсерку Тачкасту Мару. Бранко Бабић, српски бизнисмен и милионер, сада је наводно у… »
Вести дана »
Данас хладно, понегде са кишом и снегом и у нижим пределима, температура до шест степени у већини места
Н1 Инфо пре 1 сатјош 16 повезаних
Трамп: Зима ће бити хладна; медији израчунали: Русија би мировним планом добила територију величине Луксембурга
РТС пре 12 минутајош 16 повезаних
"Погоршани услови за вожњу": Хитно се огласио АМСС због три опасне појаве: Опрезно на путевима!
Блиц пре 1 сатјош 11 повезаних
Протести данас у више места на годишњицу напада на студенте ФДУ, који су покренули талас блокада у Србији
Данас пре 1 сатјош 7 повезаних
Данас почиње Винска визија Отвореног Балкана, очекује се 535 излагача из 34 државе
Данас пре 2 сатајош 8 повезаних