Повезане вести

Прво оглашавање тачкасте маре након што је обелоданила везу са српским милионером: Ја сам њега завела....

Прво оглашавање тачкасте маре након што је обелоданила везу са српским милионером: Ја сам њега завела....

Курир 26.02.2024
Српски бизнисмен Бранко Бабић звани "краљ обрва" и модна инфлуенсерка, Ивана Слипчевић, на друштвеним мрежама позната као " Тачкаста Мара", обелоданили су њихову романсу. Наиме, Ивана је на свом профилу на Инстаграму објавила… »
"Ја сам њега завела, логично!" Инфлуенсерка смувала српског милионера, прво оглашавање Тачкасте Маре

"Ја сам њега завела, логично!" Инфлуенсерка смувала српског милионера, прво оглашавање Тачкасте Маре

Мондо 26.02.2024
Инфлуенсерка Тачкаста Мара објавила је стори и коментарисала наводе о романси са Бранком Бабићем. Инфлуенсерка Тачкаста Мара објавила је стори и коментарисала наводе о романси са Бранком Бабићем. У свим домаћим медијима је као… »
Отац јој био рудар, а пре операција је непрепознатљива! Ко је нова девојка српског милионера? Све о Тачкастој Мари

Отац јој био рудар, а пре операција је непрепознатљива! Ко је нова девојка српског милионера? Све о Тачкастој Мари

Мондо 26.02.2024
Српски бизнисмен Бранко Бабић показао је нову девојку, инфлуенсерку Тачкасту Мару. Српски бизнисмен Бранко Бабић показао је нову девојку, инфлуенсерку Тачкасту Мару. Бранко Бабић, српски бизнисмен и милионер, сада је наводно у… »

Вести дана »