Povezane vesti
Filmovi „Hotel Palas“, „Zona interesa“, „Ja kapetan“, „Čelična kandža“ i „Ukus ljubavi“ tokom marta u bioskopu…
Danas 26.02.2024
Svečana dodela nagrade Oskar održaće se 10. marta u Los Anđelesu i domaći martovski bioskopski program u skaldu sa tim donosi na veliko platno neke od nominovanih filmova za prestižnu zlatnu statuu. Početkom marta u bioskope stiže novi film Romana… »
Nakon Festa u bioskopima filmovi nominovani za Oskara – „Zona interesa“, „Ja kapetan“, „Hotel Palas“…
Nova 26.02.2024
Svečana dodela Oskara održaće se 10. marta u Los Anđelesu, a domaći martovski bioskopski program u skladu s tim donosi na veliko platno neke od nominovanih filmova za prestižnu zlatnu statuu. Ostvarenja "Zona interesa" i "Ja Kapetan" na repertoaru su od… »
Vesti dana »
MOL: Naftovod Družba zvanično popravljen, spreman da ponovo radi
Nova ekonomija pre 25 minutajoš 25 povezanih
"Niti on krije političke afilijacije, niti ja menjam prijatelje" Vučić o razgovoru sa Peterom Mađarom: Nije bilo neprijatnih tonova (video)
Blic pre 54 minutajoš 24 povezane
Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu zatražili ostavku dekana
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih
Oštetili državu za 12,8 miliona! Uhapšena dva muškarca iz Leskovca zbog utaje poreza!
Kurir pre 40 minutajoš 78 povezanih
Kakvo vreme nas čeka za Prvi maj? Čubrilo saopštio prognozu, evo kada se očekuje toplo vreme
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane