Повезане вести
Рики Рубио званично представљен у Барселони
Спортски журнал 26.02.2024
Рубио (33) је у августу прошле године одлучио да направи паузу у професионалној каријери због проблема са менталним здрављем. Шпански кошаркаш Рики Рубио званично је данас представљен као ново појачање Барселоне. Искусни… »
Чувени кошаркаш отворио душу: Био сам веома уплашен – много је сивила у животу, а ја учим како да га обојим
Нова 26.02.2024
Шпански кошаркаш Рики Рубио званично је представљен у понедељак као ново појачање Барселоне. Искусни плејмејкер је потписао уговор са новим клубом до краја сезоне и имаће право наступа у Евролиги и у шпанском првенству. „Хвала… »
Прошао пакао, па постао највећа бомба европске кошарке: Рики је опет ту, Барса му испунила све услове!
Мондо 26.02.2024
Рики Рубио је потписао за Барселону до краја сезоне и сада ће се вратити на терен после тешке борбе коју је водио када је у питању ментално здравље. Рики Рубио је потписао за Барселону до краја сезоне и сада ће се вратити на… »
Рубио: Живот је пун сивила, а ја учим како да га обојим
Спорт клуб 26.02.2024
Шпански кошаркаш Рики Рубио представљен је званично као ново појачање Барселоне. Евролигу и АЦБ лигу гледајте ексклузивно на каналима Спорт Клуба. Каталонски клуб је потписао уговор до краја сезоне са плејмејкером, који је… »
Вратио се кући: Рубио у дресу Барсе (видео)
Вечерње новости 26.02.2024
Кошаркаши Барселоне ове недеље настављају такмичарске мечеве после пораза у финалу Купа краља. ФОТО: Профимедиа У петак ће дочекати Монако. Екипи се одавно придружио освајач Евролиге са Каталонцима из 2010. године Рики Рубио… »
Вести дана »
Још данас необично топло за новембар, од сутра нагла промена времена
Н1 Инфо пре 1 сатјош 16 повезаних
"Била је филозоф, могла је све, али није успела да побегне од насилника" Пријатељи се опраштају од убијене Алдине из Мостара
Ало пре 23 минутајош 17 повезаних
Трумп подржава санкције земљама које послују са Русијом
Блоомберг Адриа пре 18 минутајош 13 повезаних
Бајатовиц́: Никакве кризе са гасом нец́е бити – очекујем продужење постојец́ег споразума са Гаспромом
Спутник пре 18 минутајош 11 повезаних