Повезане вести

Рики Рубио званично представљен у Барселони

Рики Рубио званично представљен у Барселони

Спортски журнал 26.02.2024
Рубио (33) је у августу прошле године одлучио да направи паузу у професионалној каријери због проблема са менталним здрављем. Шпански кошаркаш Рики Рубио званично је данас представљен као ново појачање Барселоне. Искусни… »
Чувени кошаркаш отворио душу: Био сам веома уплашен – много је сивила у животу, а ја учим како да га обојим

Чувени кошаркаш отворио душу: Био сам веома уплашен – много је сивила у животу, а ја учим како да га обојим

Нова 26.02.2024
Шпански кошаркаш Рики Рубио званично је представљен у понедељак као ново појачање Барселоне. Искусни плејмејкер је потписао уговор са новим клубом до краја сезоне и имаће право наступа у Евролиги и у шпанском првенству. „Хвала… »
Прошао пакао, па постао највећа бомба европске кошарке: Рики је опет ту, Барса му испунила све услове!

Прошао пакао, па постао највећа бомба европске кошарке: Рики је опет ту, Барса му испунила све услове!

Мондо 26.02.2024
Рики Рубио је потписао за Барселону до краја сезоне и сада ће се вратити на терен после тешке борбе коју је водио када је у питању ментално здравље. Рики Рубио је потписао за Барселону до краја сезоне и сада ће се вратити на… »
Рубио: Живот је пун сивила, а ја учим како да га обојим

Рубио: Живот је пун сивила, а ја учим како да га обојим

Спорт клуб 26.02.2024
Шпански кошаркаш Рики Рубио представљен је званично као ново појачање Барселоне. Евролигу и АЦБ лигу гледајте ексклузивно на каналима Спорт Клуба. Каталонски клуб је потписао уговор до краја сезоне са плејмејкером, који је… »
Вратио се кући: Рубио у дресу Барсе (видео)

Вратио се кући: Рубио у дресу Барсе (видео)

Вечерње новости 26.02.2024
Кошаркаши Барселоне ове недеље настављају такмичарске мечеве после пораза у финалу Купа краља. ФОТО: Профимедиа У петак ће дочекати Монако. Екипи се одавно придружио освајач Евролиге са Каталонцима из 2010. године Рики Рубио… »

Вести дана »