Povezane vesti

Čuveni košarkaš otvorio dušu: Bio sam veoma uplašen – mnogo je sivila u životu, a ja učim kako da ga obojim

Čuveni košarkaš otvorio dušu: Bio sam veoma uplašen – mnogo je sivila u životu, a ja učim kako da ga obojim

Nova 26.02.2024
Španski košarkaš Riki Rubio zvanično je predstavljen u ponedeljak kao novo pojačanje Barselone. Iskusni plejmejker je potpisao ugovor sa novim klubom do kraja sezone i imaće pravo nastupa u Evroligi i u španskom prvenstvu. „Hvala medijima i ostalim… »
Riki Rubio zvanično predstavljen u Barseloni

Riki Rubio zvanično predstavljen u Barseloni

Sportski žurnal 26.02.2024
Rubio (33) je u avgustu prošle godine odlučio da napravi pauzu u profesionalnoj karijeri zbog problema sa mentalnim zdravljem. Španski košarkaš Riki Rubio zvanično je danas predstavljen kao novo pojačanje Barselone. Iskusni plejmejker je potpisao ugovor… »
Prošao pakao, pa postao najveća bomba evropske košarke: Riki je opet tu, Barsa mu ispunila sve uslove!

Prošao pakao, pa postao najveća bomba evropske košarke: Riki je opet tu, Barsa mu ispunila sve uslove!

Mondo 26.02.2024
Riki Rubio je potpisao za Barselonu do kraja sezone i sada će se vratiti na teren posle teške borbe koju je vodio kada je u pitanju mentalno zdravlje. Riki Rubio je potpisao za Barselonu do kraja sezone i sada će se vratiti na teren posle teške borbe… »
Rubio: Život je pun sivila, a ja učim kako da ga obojim

Rubio: Život je pun sivila, a ja učim kako da ga obojim

Sport klub 26.02.2024
Španski košarkaš Riki Rubio predstavljen je zvanično kao novo pojačanje Barselone. Evroligu i ACB ligu gledajte ekskluzivno na kanalima Sport Kluba. Katalonski klub je potpisao ugovor do kraja sezone sa plejmejkerom, koji je registrovan i ima prava… »
Vratio se kući: Rubio u dresu Barse (video)

Vratio se kući: Rubio u dresu Barse (video)

Večernje novosti 26.02.2024
Košarkaši Barselone ove nedelje nastavljaju takmičarske mečeve posle poraza u finalu Kupa kralja. FOTO: Profimedia U petak će dočekati Monako. Ekipi se odavno pridružio osvajač Evrolige sa Kataloncima iz 2010. godine Riki Rubio. Contracte signat! 🔵🔴✅… »

Vesti dana »

Orban liderima EU: Odrastite

Orban liderima EU: Odrastite

Sputnik pre 20 minutajoš 29 povezanih
Na Batrovcima se čeka oko tri sata pri izlazu iz Srbije

Na Batrovcima se čeka oko tri sata pri izlazu iz Srbije

Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih