Povezane vesti
Žene i Avganistan: „Otac me je oblačio kao dečaka 10 godina da bi me zaštitio i da bih mogla da živim slobodno"
BBC News 26.02.2024
Od četiri godine do puberteta, Nilofar je izbegavala ograničenja nametnuta devojčicama tako što je živela kao dečak. Lice male Nilofar Ajubi bilo je još crveno od šamara koji ju je oborio na zemlju dok se igrala na ulicama Kunduza, u severnom… »
Žene i Avganistan: „Otac me je oblačio kao dečaka 10 godina da bi me zaštitio i da bih mogla da živim slobodno“
Danas 26.02.2024
Lice male Nilofar Ajubi bilo je još crveno od šamara koji ju je oborio na zemlju dok se igrala na ulicama Kunduza, u severnom Avganistanu. Tek je napunila četiri godine kad se nepoznati, bradati čovek preteći nadneo nad nju i stavio ruku na njene… »
Žene i Avganistan: „Otac me je oblačio kao dečaka 10 godina da bi me zaštitio i da bih mogla da živim slobodno"
Radio 021 26.02.2024
Od četiri godine do puberteta, Nilofar je izbegavala ograničenja nametnuta devojčicama tako što je živela kao dečak. Nilofar Ayoubi Lice male Nilofar Ajubi bilo je još crveno od šamara koji ju je oborio na zemlju dok se igrala na ulicama Kunduza… »
Južne vesti 26.02.2024
Nilofar Ayoubi Lice male Nilofar Ajubi bilo je još crveno od šamara koji ju je oborio na zemlju dok se igrala na ulicama Kunduza, u severnom Avganistanu. Tek je napunila četiri godine kad se nepoznati, bradati čovek preteći nadneo nad nju i stavio… »
Vesti dana »

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 9 satijoš 3 povezane

VIDEO Đoković odao poštu žrtvama pada nadstrešnice: "Molitve za 16"
Radio 021 pre 38 minutajoš 1 povezana

Grupa građana „Dr Dragan Milić“ osudila napad na gradonačelnika Pavlovića
Gradski portal 018 pre 2 satajoš 1 povezana