Povezane vesti
Žene i Avganistan: „Otac me je oblačio kao dečaka 10 godina da bi me zaštitio i da bih mogla da živim slobodno"
Južne vesti 26.02.2024
Nilofar Ayoubi Lice male Nilofar Ajubi bilo je još crveno od šamara koji ju je oborio na zemlju dok se igrala na ulicama Kunduza, u severnom Avganistanu. Tek je napunila četiri godine kad se nepoznati, bradati čovek preteći nadneo nad nju i stavio ruku… »
Žene i Avganistan: „Otac me je oblačio kao dečaka 10 godina da bi me zaštitio i da bih mogla da živim slobodno"
Radio 021 26.02.2024
Od četiri godine do puberteta, Nilofar je izbegavala ograničenja nametnuta devojčicama tako što je živela kao dečak. Nilofar Ayoubi Lice male Nilofar Ajubi bilo je još crveno od šamara koji ju je oborio na zemlju dok se igrala na ulicama Kunduza, u… »
Vesti dana »
Merc: Doba bezuslovnog prijateljstva između SAD i Evrope završeno je, bar za sada
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana
U Parizu danas sastanak Makrona sa liderima stranaka: U Jelisejsku palatu stižu Atal, Le Pen, Melanšon... Tema - posledice sukoba širom sveta
Kurir pre 43 minutajoš 1 povezana
Tači i trojica bivših pripadnika OVK osuđeni na ukupno 81 godinu zatvora zbog ratnih zločina
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Poljski ministar: EU deli naš stav da Rusija predstavlja pretnju, to su nam signalizirale SAD
Kurir pre 49 minutajoš 2 povezane
Evo kada Srbija igra protiv Slovenije osminu finala EP: Određen termin prvog "biti ili ne biti" meča u Torinu
Mondo pre 48 minutajoš 3 povezane