Povezane vesti
Žene i Avganistan: „Otac me je oblačio kao dečaka 10 godina da bi me zaštitio i da bih mogla da živim slobodno"
Južne vesti 26.02.2024
Nilofar Ayoubi Lice male Nilofar Ajubi bilo je još crveno od šamara koji ju je oborio na zemlju dok se igrala na ulicama Kunduza, u severnom Avganistanu. Tek je napunila četiri godine kad se nepoznati, bradati čovek preteći nadneo nad nju i stavio ruku… »
Žene i Avganistan: „Otac me je oblačio kao dečaka 10 godina da bi me zaštitio i da bih mogla da živim slobodno"
Radio 021 26.02.2024
Od četiri godine do puberteta, Nilofar je izbegavala ograničenja nametnuta devojčicama tako što je živela kao dečak. Nilofar Ayoubi Lice male Nilofar Ajubi bilo je još crveno od šamara koji ju je oborio na zemlju dok se igrala na ulicama Kunduza, u… »
Vesti dana »

(Video) Suboticu pogodilo žestoko nevreme: Vetar rušio stabla, građani u mraku stiže novi udar na ostatak Srbije
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih

Srbija ubedljivo pobedila Sloveniju u generalnoj probi pred Evrobasket
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 28 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 38 povezanih

Amerika najavljuje odluku: Rešavanje ukrajinske krize za dve nedelje ili promenu strategije
Večernje novosti pre 2 satajoš 25 povezanih

„Vučić je prevarant i sve što radi u ekonomskoj politici je prevara“
Pravda pre 5 satijoš 26 povezanih