Повезане вести
„Да ли си ти нормалан, жени ти кренуле контракције, а ти ћеш у цркву?“: Никола Роквић проговорио о посебном дану и открио како…
Нова 26.02.2024
Певач Никола Роквић и манекенка Бојана Баровић имају троје деце, сина Симеона и ћерке Леону и Ангелину. Њиховом најстаријем детету, Симеону, данас је пети рођендан, а Никола је тим поводом на Инстаграму написао како је изгледао… »
"Да ли сам ја нормалан, жени је кренуо порођај, а ја идем: У цркву?" Никола Роквић изнео непознате детаље из приватног…
Блиц 26.02.2024
Певач Никола Роквић из брака са манекенком Бојаном Баровић добио је троје деце - а њихов син Симеон сада пуни пет година. Никола се поводом рођендана свог наследника огласио на Инстаграму где је поделио низ њихових заједничких… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 43 минутајош 4 повезане
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 7 минутајош 10 повезаних
АМСС: Магла и смањена видљивост ујутро и увече, камиони на прелазу Батровци чекају шест сати
Н1 Инфо пре 2 минутајош 5 повезаних
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
Радио 021 пре 37 минутајош 5 повезаних