Povezane vesti
Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi: Bila mi je majka…
Svet & Skandal 26.02.2024
Sin Snežane Đurišić progovorio o problemu koji je imao Pevačica Snežana Đurišić iz braka je dobila sina Marka Gvozdenovića, koji je bio veoma problematičan zbog čega je bio u žiži javnosti. Sin Snežane Đurišić jednom prilikom za domaće… »
Sin snežane Đurišić ima burnu prošlost, a ovako je pričao o odnosu sa njom: "Bila mi je majka, a sada mi je drug..."
Kurir 26.02.2024
Pevačica Snežana Đurišić iz braka je dobila sina Marka Gvozdenovića, koji je bio veoma problematičan zbog čega je bio u žiži javnosti. On je jednom prilikom za domaće medije govorio je o p orocima, lečenju od alkohola, kao i o periodu kada… »
"Bila mi je majka": Sin Snežane Đurišić o odnosu sa njom, lečio se od alkohola i krao: "Uvek je bilo na sitno"
Blic 26.02.2024
Pevačica Snežana Đurišić iz braka je dobila sina Marka Gvozdenovića, koji je bio veoma problematičan zbog čega je bio u žiži javnosti. On je jednom prilikom za domaće medije govorio je o porocima, lečenju od alkohola, kao i o periodu kada nije… »
Vesti dana »

Šta je sve posao REM-a i ko može biti kandidat za Savet ovog tela?
Vreme pre 48 minutajoš 10 povezanih

(Foto, video) strujni kolaps u Evropi ipak nije izazvao redak fenomen, već nešto mnogo: Gore?! U Španiji vanredno stanje, po ulicama hiljade policajaca, oglasili se zvaničnici: "Ovo nikad nije viđeno"
Blic pre 25 minutajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za utorak, 29. april: Pretežno sunčano i malo toplije
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

Protestni skup u Valjevu zbog prekomerne upotrebe sile nad studentima DIF-a
Danas pre 7 satijoš 3 povezane