Povezane vesti
Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi: Bila mi je majka…
Svet & Skandal 26.02.2024
Sin Snežane Đurišić progovorio o problemu koji je imao Pevačica Snežana Đurišić iz braka je dobila sina Marka Gvozdenovića, koji je bio veoma problematičan zbog čega je bio u žiži javnosti. Sin Snežane Đurišić jednom prilikom za domaće medije govorio je… »
Sin snežane Đurišić ima burnu prošlost, a ovako je pričao o odnosu sa njom: "Bila mi je majka, a sada mi je drug..."
Kurir 26.02.2024
Pevačica Snežana Đurišić iz braka je dobila sina Marka Gvozdenovića, koji je bio veoma problematičan zbog čega je bio u žiži javnosti. On je jednom prilikom za domaće medije govorio je o p orocima, lečenju od alkohola, kao i o periodu kada nije… »
"Bila mi je majka": Sin Snežane Đurišić o odnosu sa njom, lečio se od alkohola i krao: "Uvek je bilo na sitno"
Blic 26.02.2024
Pevačica Snežana Đurišić iz braka je dobila sina Marka Gvozdenovića, koji je bio veoma problematičan zbog čega je bio u žiži javnosti. On je jednom prilikom za domaće medije govorio je o porocima, lečenju od alkohola, kao i o periodu kada nije razgovarao… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije; Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 34 minutajoš 5 povezanih

Najviši vulkan u Evroaziji izbacio pepeo na visinu od 12 kilometara! Ide u ovom pravcu, može da padne na ova mesta: Aktivnost se ne smiruje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Slavimo Svetog mučenika Kalinika: Veruje se da danas treba ispoštovati ovaj običaj
Mondo pre 8 minutajoš 3 povezane