Povezane vesti
Anđela izgubila roditelje zbog veze sa devojkom, a SAD oplela po njima: Boli me što nisu uz mene prvi put kad sam...
Kurir 26.02.2024
Odnos između aktuelnih rijaliti učesnica Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović nedeljama unazad intrigira javnost. Anđele se porodica odrekla zbog odnosa sa Bojanom, a ona je sada ustala za crnim stolom i otkrila koliko su je razočarali. - Dosta sam… »
Roditelji rijaliti učesnice je se odrekli zbog veze sa devojkom, a onda kivna na njih: "Nisu stali uz mene, pogađa me to"…
Blic 26.02.2024
Odnos između aktuelnih rijaliti učesnica Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović nedeljama unazad intrigira javnost. Anđele se porodica odrekla zbog odnosa sa Bojanom, a ona je sada ustala za crnim stolom i otkrila koliko su je razočarali. - Dosta sam… »
Vesti dana »
(FOTO / VIDEO) Protest u Novom Sadu: Kolona se približava Trgu slobode, staje se na tom putu da bi se odala počast poginulima
Danas pre 3 minutajoš 19 povezanih
Pola metra snega na planinama Zlatiborskog okruga: Putari celu noć čistili, upozorili vozače na oprez
Mondo pre 2 satajoš 20 povezanih
Hoksi nadigrali Šarlot:Micićeva partija sezone nije bila dovoljna za trijumf! (video)
Hot sport pre 4 satijoš 16 povezanih
Tramp objavio ko će biti novi šef FBI: "Zgradu agencije bih pretvorio u muzej duboke države"
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih