Povezane vesti
"Nesrećni slučajevi su doveli do toga..." Ekstra Nena o teškoj borbi za potomstvo: "Da imam finansije usvojila bih dete"
Kurir 26.02.2024
Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena ne voli da se previše eksponira u medijima, te retko govori o svom privatnom životu. Ipak, jednom prilikom pričala je o bolnoj temi. Ekstra Nena smogla je snage da progovori o borbi za potomstvo. - Ja sam… »
"Nesrećni slučajevi su doveli do toga da se ne ostvarim kao majka": Pevačica o borbi za potomstvo: "Da imam finansije usvojila…
Blic 26.02.2024
Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena ne voli da se previše eksponira u medijima, te retko govori o svom privatnom životu. Ipak, jednom prilikom pričala je o bolnoj temi. Ekstra Nena smogla je snage da progovori o borbi za potomstvo. - Ja sam… »
Vesti dana »

Studenti i građani u Beogradu i Novom Sadu obeležavaju godišnjicu Oluje
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih

Vlast nastavlja o "državnom udaru": Vučić kaže da neće o istrazi, ali priča gde tužilac letuje
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 37 minutajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 11 satijoš 27 povezanih