Повезане вести
Вучић честитао новом председнику Мађарске на избору
Политика 26.02.2024
Председник Србије Александар Вучић честитао је вечерас новоизабраном председнику Мађарске Тамашу Шујоку, изразивши уверење да ће наставити да граде „одличне односе” две земље. „Честитам Тамашу Шујоку на избору за председника… »
Лојалан Орбану и „партијски војник“: Ко је нови председник Мађарске
Нова 26.02.2024
Мађарски парламент је данас за шефа државе изабрао Тамаша Шујока, досадашњег председника Уставног суда Мађарске и оданог сарадника премијера Виктора Орбана. За избор 67-годишњег Шујока гласала су 134 посланика, док је пет било… »
Тамас Сулиок нови предсједник Мађарске
Ал Јазеера 26.02.2024
Досадашњи предсједник Уставног суда Сулиок положио је заклетву након што је већина посланика гласала да наслиједи Каталин Новак, која је недавно поднијела оставку. Мађарски парламент изабрао је досадашњег предсједника Уставног… »
Председник Вучић честитао Шујоку: Уверен сам да ћемо наставити да градимо одличне односе између Србије и Мађарске
Курир 26.02.2024
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Тамашу Шујоку на избору за председника Мађарске. "Уверен сам да ћете и ову захтевну дужност обављати успешно и одговорно, као и да ћемо наставити да градимо одличне односе… »
Вучић честитао Шуљоку на избору за председника Мађарске: Уверен сам да ћете и ову дужност обављати успешно
Телеграф 26.02.2024
Вучић честитао Шуљоку на избору за председника Мађарске. Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Тамашу Шуљоку на избору за председника Мађарске. "Уверен сам да ћете и ову захтевну дужност обављати успешно и… »
Вести дана »
(Видео анкета) Питали смо Новосађане шта мисле о легализацији: Овај потез државе сматрају изузетно добрим, многима ће решити деценијске проблеме! Није скупо у односу на то колико се плаћало раније
Дневник пре 7 минутајош 90 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 минутајош 24 повезане