Povezane vesti
Vučić čestitao novom predsedniku Mađarske na izboru
Politika 26.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras novoizabranom predsedniku Mađarske Tamašu Šujoku, izrazivši uverenje da će nastaviti da grade „odlične odnose” dve zemlje. „Čestitam Tamašu Šujoku na izboru za predsednika… »
Lojalan Orbanu i „partijski vojnik“: Ko je novi predsednik Mađarske
Nova 26.02.2024
Mađarski parlament je danas za šefa države izabrao Tamaša Šujoka, dosadašnjeg predsednika Ustavnog suda Mađarske i odanog saradnika premijera Viktora Orbana. Za izbor 67-godišnjeg Šujoka glasala su 134 poslanika, dok je pet bilo protiv, navodi… »
Iz Vrhovnog suda na čelo države Tamaš Šuljok izabran za novog predsednika Mađarske, među prvima čestitao Vučić
Dnevnik 26.02.2024
BUDIMPEŠTA: Mađarski parlament izabrao je danas dosadašnjeg predsednika Vrhovnog suda Tamaša Šuljoka za novog predsednika zemlje. Očekuje se da će Šuljok preuzeti funkciju 5. marta, prenosi Rojters. Poslanici su prethodno jednoglasno prihvatili… »
Tamas Sulyok novi predsjednik Mađarske
Al Jazeera 26.02.2024
Dosadašnji predsjednik Ustavnog suda Sulyok položio je zakletvu nakon što je većina poslanika glasala da naslijedi Katalin Novak, koja je nedavno podnijela ostavku. Mađarski parlament izabrao je dosadašnjeg predsjednika Ustavnog suda Tamasa Sulyoka… »
Predsednik Vučić čestitao Šujoku: Uveren sam da ćemo nastaviti da gradimo odlične odnose između Srbije i Mađarske
Kurir 26.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Tamašu Šujoku na izboru za predsednika Mađarske. "Uveren sam da ćete i ovu zahtevnu dužnost obavljati uspešno i odgovorno, kao i da ćemo nastaviti da gradimo odlične odnose između Srbije i… »
Vučić čestitao Šuljoku na izboru za predsednika Mađarske: Uveren sam da ćete i ovu dužnost obavljati uspešno
Telegraf 26.02.2024
Vučić čestitao Šuljoku na izboru za predsednika Mađarske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Tamašu Šuljoku na izboru za predsednika Mađarske. "Uveren sam da ćete i ovu zahtevnu dužnost obavljati uspešno i odgovorno, kao i… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) Kod odbornika opozicije nađeni nož i elektrošoker: U toku sednica Skupštine grada Beograda, opozicija od 10 sati bez prestanka peva "Bože pravde", ispred protest
Blic pre 15 minutajoš 30 povezanih

Francuska pruža vojne obaveštajne podatke Ukrajini nakon što su SAD to zamrzle
N1 Info pre 38 minutajoš 19 povezanih

Prosvetni radnici pešače ka Čačku, najavili prijave zbog smanjenja zarada
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Vukčević pokazao klasu u NBA ligi: Srbin na korak od dabl-dabla protiv Jute
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih