Повезане вести

Пешић: Сигуран сам да ће ове две победе бити велика мотивација за моје играче

Пешић: Сигуран сам да ће ове две победе бити велика мотивација за моје играче

Политика 26.02.2024
ТБИЛИСИ – Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је после победе над Грузијом (76:63) да су две победе на старту квалификација за Евробаскет велика мотивација за његове играче пред Олимпијске игре. „Врло… »
Пешић: Без обзира где играмо, морамо да прихватимо улогу фаворита

Пешић: Без обзира где играмо, морамо да прихватимо улогу фаворита

Спортски журнал 26.02.2024
Сигуран сам да су ове две победе учиниле мотивацију свих још већом, да дају максимум у клубовима, да тренирају и играју добро. Селектор Србије Светислав Пешић после победе у Грузији (76:63) навео је: – Веома важна победа за нас… »
Џикић после Србије: "Не желим да тражим алиби, то није мој стил!"

Џикић после Србије: "Не желим да тражим алиби, то није мој стил!"

Спортске.нет 26.02.2024
Кошаркашка репрезентација Грузије стартовала је са два пораза такмичење у квалификацијама за Евробаскет. Грузини су након пораза од Данске на премијери вечерас изгубили код куће од селекције Србије. Селектор Грузије Александар… »
Пешић након победе у Грузији: То нам значи да ми будемо више мотивисани, посебно јер нас очекују у Олимпијске игре

Пешић након победе у Грузији: То нам значи да ми будемо више мотивисани, посебно јер нас очекују у Олимпијске игре

Хот спорт 26.02.2024
Селектор је дао свој коментар меча Кошаркашка репрезентација Србије тријумфовала је над Грузијом резултатом 76:63 у Тбилисију, постигавши другу победу у квалификацијама за Европско првенство 2025. године. Вања Маринковић, један… »
Пешић: "Није битно што смо вицешампиони света, мотивисани смо због Олимпијских игара!"

Пешић: "Није битно што смо вицешампиони света, мотивисани смо због Олимпијских игара!"

Спортске.нет 26.02.2024
Кошаркашка репрезентација Србије уписала је обе побед у првом квалификационом прозору за пласман на Евробаскет наредне године. "Орлови" су најпре у Београду савладали Финску, да би вечерас тријумфално напустили Тбилиси после… »
''Недостајало је квалитета и искуства'' Александар Џикић након пораза Грузије од Србије

''Недостајало је квалитета и искуства'' Александар Џикић након пораза Грузије од Србије

Вечерње новости 26.02.2024
КОШАРКАШКА репрезентација Србије победила је Грузију резултатом 63:76, а Александар Џикић није имао много задовољства након новог пораза његове селекције. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Александар Џикић је био јасан - Србија је боља… »
"То није ништа ново за нас": Светислав Пешић овако реаговао након победе над Грузијом

"То није ништа ново за нас": Светислав Пешић овако реаговао након победе над Грузијом

Вечерње новости 26.02.2024
КОШАРКАШКА репрезентација Србије победила је Грузију резултатом 63:76, а Светислав Пешић након меча имао је разлога за задовољство. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Светислав Пешић је на почетку говорио о мечу. - Важна победа за нас… »

Вести дана »