Povezane vesti
Bivši doušnik FBI, izvor tvrdnji o korupcionaškoj aferi Bajdenovih, ostaje u pritvoru
N1 Info 26.02.2024
Bivši doušnik američkog FBI Aleksander Smirnov, optužen da je isfabrikovao multimilionsku korupcionašku šemu u kojoj je navodno učestvovala porodica predsednika SAD Džozefa Bajdena, mora da ostane u pritvoru dok čeka na suđenje, odlučio je američki… »
Bivši doušnik FBI-ja, izvor tvrdnji o korupcionaškoj aferi Bajdenovih, ostaje u pritvoru
Novi magazin 26.02.2024
Bivši doušnik američkog FBI Aleksander Smirnov, optužen da je isfabrikovao multimilionsku korupcionašku šemu u kojoj je navodno učestvovala porodica predsednika SAD Džozefa Bajdena, mora da ostane u pritvoru dok čeka na suđenje, odlučio je američki… »
Bivši doušnik FBI-ja optužen da je lagao o Bajdenu ostaje u zatvoru
Glas Amerike 26.02.2024
LOS ANĐELES — Bivši doušnik FBI-ja optužen za izmišljanje informacija o višemilionskoj šemi podmićivanja u koju je uključena porodica predsednika Džoa Bajdena mora da ostane iza rešetaka dok čeka suđenje, presudio je sudija u ponedeljak, poništavajući… »
Vesti dana »
Možemo verovati Rusima kada kažu da ne pomažu Iranu! "Nisam policajac, ali im verujem na reč!"
Kurir pre 6 minutajoš 97 povezanih
Slučaj Zlatka Kokanovića: Suđenje odloženo, sakupljanje potpisa nastavljeno
Vreme pre 1 satjoš 39 povezanih
Zapalio se bojler, sestra odmah odreagovala i uzela PP aparat: Ovo su detalji požara u čačanskom porodilištu, sve završeno za nekoliko minuta
RINA pre 3 satajoš 26 povezanih
Amerikanci pobegli od iranskih projektila, lutaju gradovima; Tramp spremen za pregovore, Iran bio blizu nuklearnog oružja (foto/video)
Večernje novosti pre 16 minutajoš 57 povezanih
Američki brodovi u panici beže od Irana, vojnici lutaju gradovima
Politika pre 1 satjoš 38 povezanih