Povezane vesti
Bivši doušnik FBI, izvor tvrdnji o korupcionaškoj aferi Bajdenovih, ostaje u pritvoru
N1 Info 26.02.2024
Bivši doušnik američkog FBI Aleksander Smirnov, optužen da je isfabrikovao multimilionsku korupcionašku šemu u kojoj je navodno učestvovala porodica predsednika SAD Džozefa Bajdena, mora da ostane u pritvoru dok čeka na suđenje, odlučio je američki… »
Bivši doušnik FBI-ja, izvor tvrdnji o korupcionaškoj aferi Bajdenovih, ostaje u pritvoru
Novi magazin 26.02.2024
Bivši doušnik američkog FBI Aleksander Smirnov, optužen da je isfabrikovao multimilionsku korupcionašku šemu u kojoj je navodno učestvovala porodica predsednika SAD Džozefa Bajdena, mora da ostane u pritvoru dok čeka na suđenje, odlučio je američki… »
Bivši doušnik FBI-ja optužen da je lagao o Bajdenu ostaje u zatvoru
Glas Amerike 26.02.2024
LOS ANĐELES — Bivši doušnik FBI-ja optužen za izmišljanje informacija o višemilionskoj šemi podmićivanja u koju je uključena porodica predsednika Džoa Bajdena mora da ostane iza rešetaka dok čeka suđenje, presudio je sudija u ponedeljak, poništavajući… »
Vesti dana »

Obradović o kazni zbog koje neće biti na klupi u plej-ofu KLS: Daj Bože da nikada ne vodim Partizan u šampionatu Srbije
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih

Vučić o dešavanjima nakon lokalnih izbora: Opozicija izmišlja izborne nepravilnosti, a u Kosjeriću samo jedan prigovor
Blic pre 8 satijoš 1 povezana