Povezane vesti
Završio dva fakulteta, ali se ipak vratio na selo: Sa porodicom na Pešteru čuva stoku: " Ja sam ovde rođen!" (foto/video)
Blic 27.02.2024
U srcu Pešterske visoravni, živi porodica Kurtagić, vlasnici najvećeg stada ovaca na Balkanu, koje broji više od 1500 grla za koje su dobili najviše državno priznanje u oblasti poljoprivrede. - Takva mi je bila sudbina da ostanem ovde, ali ne kajem… »
Završio fakultet u Istanbulu, ali se ipak vratio kući, na Pešter da čuva stoku
Telegraf 27.02.2024
“Takva mi je bila sudbina da ostanem ovde, ali ne kajem se ni jedne sekunde”, kaže Saladin Kurtagić. U srcu Pešterske visoravni, živi porodica Kurtagić, vlasnici najvećeg stada ovaca na Balkanu, koje broji više od 1.500 grla za koje su dobili… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Haos na blokadi Beograda na vodi, Stefanović: „SNS funkcioneri došli da tuku građane, među njima i predsednik opštine Zemun“
Nova pre 32 minutajoš 24 povezane
Poznat identitet tinejdžera koji su pretukli mladića nasmrt u Leskovcu: Jedan će biti optužen za ubistvo
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Goranu Vesiću ukinut pritvor u slučaju rušenja nadstrešnice u Novom Sadu
Glas Amerike pre 1 satjoš 34 povezane
Vijore se zastave Hezbolaha kao da se slavi pobeda u ratu: Opšti haos na ulicama Libana (Video)
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi pristup proširenju – može li Zapadni Balkan uticati na budućnost Evropske unije?
Danas pre 3 satajoš 49 povezanih