Povezane vesti
"Kralj obrva" koji je zaveo influenserku zarađuje 100.000 € mesečno! "Nisam naročito pametan, mrzelo me da radim"
Mondo 27.02.2024
Bogati biznismen Branko Babić koji je uplovio u novu vezu sa influenserkom Ivanom Slipčević, poznatijom kao Tačkasta Mara, nedavno je po prvi put pokazao svoje raskošno imanje, ali i privatno jezero koje poseduje. Bogati biznismen Branko Babić koji… »
Srpski milioner koji je zaveo influenserku zarađuje 100.000 € mesečno: Uložio sam u biznis samo 200 €, a nisam naročito…
Kurir 27.02.2024
Bogati biznismen Branko Babić koji je uplovio u novu vezu sa influenserkom Ivanom Slipčević, poznatijom kao Tačkasta Mara, nedavno je po prvi put pokazao svoje raskošno imanje, ali i privatno jezero koje poseduje. Branko Babić, zvani "kralj obrva"… »
Srpski milioner zarađuje 100.000 evra mesečno, ima luksuzne nekretnine i privatno jezero: "Mrzelo me je da radim, a hteo sam…
Blic 27.02.2024
Bogati biznismen Branko Babić koji je uplovio u novu vezu sa influenserkom Ivanom Slipčević, poznatijom kao Tačkasta Mara, nedavno je po prvi put pokazao svoje raskošno imanje, ali i privatno jezero koje poseduje. Branko Babić, zvani "kralj obrva"… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana