Повезане вести
Вулин: Ако будемо позвани, улазимо у Вучићев покрет
Недељник 27.02.2024
(Бета) – Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да ће та организација, ако буде позвана, ући у Покрет за народ и државу који предводи председник Србије Александар Вучић. „Сигуран сам да ће сви којима је… »
Доскорашњи директор БИА и оснивач ПС лександар Вулин: Вучићев покрет коначна идеја уједињења
Телеграф 27.02.2024
"Мислим да уједињавање не треба да остане у границама Србије, већ треба да се шири где год да Срби живе, покрет је коначна идеја уједињења", каже Вулин. Гостујући у јутарњем програму телевизије Пинк оснивач Покрета… »
Вулин: Ако будемо позвани, ући ћемо у Покрет за народ и државу
Инсајдер 27.02.2024
Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да ће та организација, ако буде позвана, бити интегрални део Покрета за народ и државу који предводи председник Србије Александар Вучић. 'Сигуран сам да ће сви којима је… »
Вулин: Ући ћемо у Вучићев Покрет за народ и државу, треба да се шири где год да Срби живе
Радио сто плус 27.02.2024
“Сигуран сам да ће сви којима је Србија на срцу ући у тај покрет.То је покрет одбране наших права да опстанемо, живимо и да трајемо”, рекао је Вулин, за ТВ Пинк. Он је навео да је “уједињавање, јачане патриотског дела Србије… »
Вулин: Ући ћемо у Вучићев покрет, треба да се шири где год да Срби живе
Нови магазин 27.02.2024
Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да ће та организација, ако буде позвана, бити интеграли део Покрета за народ и државу који предводи председник Србије Александар Вучић. "Сигуран сам да ће сви… »
Вулин: Ући ћемо у Вучићев покрет, треба да се шири где год Срби живе
Н1 Инфо 27.02.2024
Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да ће та организација, ако буде позвана, бити интеграли део Покрета за народ и државу који предводи председник Србије Александар Вучић. „Сигуран сам да ће сви којима је… »
Вести дана »
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 4 минутајош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 44 минутајош 1 повезана
Зеленски одбио амерички план за крај рата: Хитно отказан састанак са лидером Украјине у Турској: "Дошао је са другим планом, који Русија неће прихватити"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чупао косу активистима, отимао телефон студентима: Ко је Дејан Обреновић, нови командант новосадске Жандармерије?
Данас пре 14 минутајош 1 повезана
Преваре у јавним набавкама: Аргентински суд наложио заплену имовине бивше председнице Киршнер од скоро 500 милиона долара
Курир пре 4 минутајош 1 повезана