Povezane vesti
Sudija igraču posle penala: Veruj bio je, ako se ispostavi da nije, vodim te na ručak
Sportski žurnal 27.02.2024
Nemanja Tošić, levi bek Čukaričkog, razočaran prvim od dva dosuđena jedanaesterca u duelu sa Crvenom zvezdom. Imali su drugu ideju stručni štab i fudbaleri Čukaričkog pre duel sa Crvenom zvezdom, ali je sve brzo palo u vodu posle penala u ranoj fazi… »
Bek Čuke o penalu protiv Zvezde: "Sudija mi rekao da me vodi na ručak, ako je pogrešio, a jeste"
Sportske.net 27.02.2024
Defanzivac Čukaričkog Nemanja Tošić pričao je za "Sportski žurnal" o poslednjoj utakmici koju je odigrao ovaj tim protiv Crvene zvezde u subotu u okviru 22. kola Super lige Srbije. Crvena zvezda je sa 3:0 ispratila Čukarički sa stadiona "Rajko Mitić", uz… »
Sudija posle penala za zvezdu: Veruj mi, ako nije bio vodim te na ručak! (video)
Mondo 27.02.2024
Nemanja Tošić je otkrio šta mu je arbitar meča Crvena zvezda - Čukarički Marko Ivković rekao nakon što je dosudio najstrožu kaznu za šampiona Srbije. Nemanja Tošić je otkrio šta mu je arbitar meča Crvena zvezda - Čukarički Marko Ivković rekao nakon što… »
Vesti dana »
Višećelijska oluja upravo juri ka Srbiji: Jedan deo zemlje biće najugroženiji, RHMZ se hitno oglasio! Spremite se za neviđeni potop, ovo je tačna trasa
Blic pre 19 minutajoš 21 povezana
Od danas do 7. juna akcija pojačane kontrole saobraćaja, posebno dvotočkaša
RTV pre 29 minutajoš 7 povezanih
Četiri osobe poginule, a dve povređene u eksploziji u vojnoj fabrici u Južnoj Koreji
N1 Info pre 54 minutajoš 8 povezanih
Pet saobraćajnih nezgoda tokom noći u Beogradu, žena teže povređena
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih