Povezane vesti
Nemački potrošači pesimisti
Politika 27.02.2024
NIRNBERG – Nemački potrošači su uprkos blagom poboljšanju raspoloženja i nadalje pesimisti i ne žele da troše novac, zaključak je danas objavljenog istraživanja nemačke agencije za istraživanje tržišta GfK i Nirnberškog instituta za tržišne odluke (NIM)… »
Nemački potrošači i dalje pesimisti, sve više štede zbog krize i ekonomske nesugurnosti
Euronews 27.02.2024
Nemački potrošači su uprkos blagom poboljšanju raspoloženja i nadalje pesimisti i ne žele da troše novac, zaključak je danas objavljenog istraživanja nemačke agencije za istraživanje tržišta GfK i Nirnberškog instituta za tržišne odluke (NIM). Indeks… »
"Među potrošačima u Nemačkoj vlada velika nesigurnost": Sve više štede zbog krize
Telegraf 27.02.2024
Stručnjak za potrošače u Nirnberškom institutu za tržišne odluke Rolf Birkl rekao je da Nemačka i dalje čeka na ekonomski oporavak. Nemački potrošači su uprkos blagom poboljšanju raspoloženja i nadalje pesimisti i ne žele da troše novac, zaključak je… »
Vesti dana »
Žena se porodila pod ruševinama u Venecueli: Snimak dirljivog trenutka obišao svet (Video)
Mondo pre 12 minutajoš 60 povezanih
NIS od SAD zatražio novu licencu za operativno poslovanje
Serbian News Media pre 28 minutajoš 21 povezana
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 53 minutajoš 18 povezanih