Повезане вести
Несторовић чека Вучићев позив! Огласили се из покрета "Прави ми - глас из народа", ево шта ће урадити...
Курир 27.02.2024
Покрет Бранимира Несторовића "Прави Ми - глас из народа" на друштвеној мрежи "Икс" објавио је да нису добили позив од председника Србије Александра Вучића за консултације о мандатару за састав нове владе. - Прави Ми није добио… »
Дачић: Разговори коалиције око СПС са Вучићем о мандатару следеће недеље
РТВ 27.02.2024
БЕОГРАД - Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас да ће следеће седмице коалиција окупљена око те странке ићи на консултације код председника Србије Александра Вучића о мандатару за састав нове… »
Зукорлић и Жигманов хоће у нови састав Владе Србије
НИН 27.02.2024
Представници Странке правде и помирења (СПП) и Демократског савеза Хрвата у Војводини (ДСХВ) изјавили су, после данашњих консултација око мандатара за састав нове Владе са председником Србије Александром Вучићем, да су исказали… »
Дачић: Следеће недеље разговори коалиције око СПС са Вучићем о мандатару, непотребно ићи на нове изборе у Београду
Еуроневс 27.02.2024
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас да ће следеће седмице коалиција окупљена око те странке ићи на консултације код председника Србије Александра Вучића о мандатару за састав нове владе и да… »
Зукорлић и Жигманов: Вучић предлаже учешће представника мањина и у новој влади
Бета 27.02.2024
Представници бошњачке и хрватске странке који су, као део једне изборне листе, били данас на консутацијама о новом мандатару, саопштили су да председник Србије Александар Вучић подржава идеју о мањиско-инклузивној Влади што… »
Зукорлић и Жигманов: Вучић предлаже учешће представника мањина и у новој влади
Нови магазин 27.02.2024
Представници бошњачке и хрватске странке који су, као део једне изборне листе, били данас на консутацијама о новом мандатару, саопштили су да председник Србије Александар Вучић подржава идеју о мањиско-инклузивној Влади што… »
Зукорлић и жигманов после консултација код председника: Вучић предлаже учешће представника мањина и у новој влади
Курир 27.02.2024
БЕОГРАД - Представници бошњачке и хрватске странке који су, као део једне изборне листе, били данас на консутацијама о новом мандатару, саопштили су да председник Србије Александар Вучић подржава идеју о мањиско-инклузивној… »
"Вучић ће се заложити да добијемо тај статус": Зукорлић и Жигманов после консултација: Надамо се да ћемо бити део нове владе…
Блиц 27.02.2024
Усаме Зукорлић, један од носилаца листе "Усаме Зукорлић - Уједињени за правду-Странка правде и помирења-Бошњаци Санџака - Томислав Жигманов-Демократски савез Хрвата у Војводини" изјавио је данас да на консултацијама са… »
"Желимо да будемо део већине": Пастор након састанка са Вучићем: Нисмо разговарали о функцијама, али желимо да остваримо свој…
Блиц 27.02.2024
Вршилац дужности председника Савеза војвођанских Мађара Балинт Пастор изјавио је данас да на консултацијама са председником Србије Александром Вучићем о мандатару и формирању нове владе није било речи о функцијама које би… »
"Сви прижељкују нове београдске изборе": Стручњаци за "Блиц" ТВ о формирању нове Владе и градског парламента (видео)
Блиц 27.02.2024
Председник Србије Александар Вучић данас је започео консултације о кандидату за председника нове Владе, након парламентарних избора одржаних 17. децембра. После састанка са представницима листе "Политичка борба Албанаца се… »
ПОКС: Коалиција НАДА неће ићи на консултације о формирању Владе
Данас 27.02.2024
Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) који са Новом Демократском странком Србије (Нова ДСС) чини коалицију НАДА саопштио је данас да та коалиција неће ићи на консултације код председника Србије Александра Вучића око формирања… »
Бранимир несторовић још увек није добио позив од Вучића! Огласио се покрет "Прави Ми - глас из народа", и даље чекају
Мондо 27.02.2024
Покрет "Прави Ми - глас из народа" објавио је да нису добили позив од председника Србије Александра Вучића за консултације о мандатару за састав нове владе. Покрет "Прави Ми - глас из народа" објавио је да нису добили позив од… »
Коалиција НАДА неће код Вучића на консултације о формирању Владе
НИН 27.02.2024
Председник Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС) Војислав Михаиловић који са Новом Демократском странком Србије (Нова ДСС) чини коалицију НАДА саопштио је да та коалиција неће ићи на консултације код председника Србије… »
Који „МИ – Глас из народа“ ће добити позив на консултације за састав Владе код Вучића?
Данас 26.02.2024
Део посланика групе грађана “МИ – Глас из народа Бранимир Несторовић” окупљен око Несторовића одазваће се на консултације за састав Владе Србије код председника Вучића, док друга фракција одлуку још није донела, али је отворено… »
Вести дана »

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 53 минутајош 2 повезане

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Зеленски предложио одлазец́ег премијера Шмихала за министра одбране
Данас пре 58 минутајош 1 повезана