Povezane vesti

Evropska sindikalna federacija sumnjičava u vezi istrage protiv predsednika Vojnog sindikata - sindikat na meti ministra…

Evropska sindikalna federacija sumnjičava u vezi istrage protiv predsednika Vojnog sindikata - sindikat na meti ministra…

Novi magazin 27.02.2024
Evropska federacija sindikata javnih službi saopštila je danas da ozbiljno sumnja u transparentnost sudske istrage protiv predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića. "Ovaj napad dolazi nakon izjave ministra odbrane Miloša Vučevića da… »
Janković: Iznenadilo bi me da postoji razlog za pretres kuće predsednika vojnog sindikata

Janković: Iznenadilo bi me da postoji razlog za pretres kuće predsednika vojnog sindikata

Novi magazin 27.02.2024
Nekadašnji zaštitnik građana Saša Janković izjavio je danas da sumnja u opravdanost policijske akcije protiv predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića. "Jako bi me iznenadilo da postoji opravdan razlog za to. Obrnuto, na žalost, ne", naveo… »
Janković: Sumnjam u opravdan razlog upada policije u kuću Novice Antića

Janković: Sumnjam u opravdan razlog upada policije u kuću Novice Antića

N1 Info 27.02.2024
Saša Janković, bezbednosni konsultant i nekadašnji Zaštitnik građana, ocenio je hapšenje predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića, i naveo da sumnja u opravdanost razloga upada policije u njegovu kuću. „Novicu Antića, predsednika… »
Saša Janković: Sumnjam u opravdan razlog upada policije u kuću Novice Antića

Saša Janković: Sumnjam u opravdan razlog upada policije u kuću Novice Antića

Danas 27.02.2024
Saša Janković, bezbednosni konsultant i nekadašnji Zaštitnik građana, komentarisao je privođenje predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića, navodeći da sumnja u opravdanost razloga upada policije u njegovu kuću. „Novicu Antića… »

Vesti dana »