Повезане вести

Европска синдикална федерација сумњичава у вези истраге против председника Војног синдиката - синдикат на мети министра…

Европска синдикална федерација сумњичава у вези истраге против председника Војног синдиката - синдикат на мети министра…

Нови магазин 27.02.2024
Европска федерација синдиката јавних служби саопштила је данас да озбиљно сумња у транспарентност судске истраге против председника Војног синдиката Србије Новице Антића. "Овај напад долази након изјаве министра одбране Милоша… »
Јанковић: Изненадило би ме да постоји разлог за претрес куће председника војног синдиката

Јанковић: Изненадило би ме да постоји разлог за претрес куће председника војног синдиката

Нови магазин 27.02.2024
Некадашњи заштитник грађана Саша Јанковић изјавио је данас да сумња у оправданост полицијске акције против председника Војног синдиката Србије Новице Антића. "Јако би ме изненадило да постоји оправдан разлог за то. Обрнуто, на… »
Јанковић: Сумњам у оправдан разлог упада полиције у кућу Новице Антића

Јанковић: Сумњам у оправдан разлог упада полиције у кућу Новице Антића

Н1 Инфо 27.02.2024
Саша Јанковић, безбедносни консултант и некадашњи Заштитник грађана, оценио је хапшење председника Војног синдиката Србије Новице Антића, и навео да сумња у оправданост разлога упада полиције у његову кућу. „Новицу Антића… »
Саша Јанковић: Сумњам у оправдан разлог упада полиције у кућу Новице Антића

Саша Јанковић: Сумњам у оправдан разлог упада полиције у кућу Новице Антића

Данас 27.02.2024
Саша Јанковић, безбедносни консултант и некадашњи Заштитник грађана, коментарисао је привођење председника Војног синдиката Србије Новице Антића, наводећи да сумња у оправданост разлога упада полиције у његову кућу. „Новицу… »

Вести дана »