Povezane vesti
"Dragana Mirković i ja imamo iste neprijatelje" Karleuša progovorila o klanovima na estradi: Kada je neko normalan, a ne zao...…
Kurir 27.02.2024
Jelena Karleuša proteklog vikenda, prvi put nakon tri decenije duge karijere održala je spektakularan koncert u Bugarskoj. Neposredno pred sam nastup, Jelena je otkrila i kako je publika u Sofiji dočekala. - Posle jako duge karijere, prvi put imam nastup… »
Dragana i ja imamo iste neprijatelje! Jelena Karleuša progovorila o klanovima na estradi
Mondo 27.02.2024
Jelena Karleuša je podržala koleginicu Draganu Mirković na koncertu u Areni, a pored nje tu je bila i Mira Škorić. Sve tri pevačice vezuje to što nisu u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović. Jelena Karleuša je podržala koleginicu Draganu Mirković na… »
Vesti dana »
Proleće konačno stiže! RHMZ objavio šta nas čeka narednih dana: Temperature i do 24°C!
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
Nastavljena potraga za pilotom iz oborenog američkog aviona, Iran nudi nagradu za njegovo hvatanje od 66.000 dolara
N1 Info pre 19 minutajoš 18 povezanih
“Razlaganje” Filozofskog fakulteta po niškom receptu i na predlog Čedomira Antića
N1 Info pre 54 minutajoš 1 povezana