Povezane vesti
Velika čast za Srbiju! Na prijemu za Dan državnosti bilo preko 67 stranih ambasadora! Skup uveličali Zeman i Klaus (foto)
Kurir 27.02.2024
PRAG - Ambasada Republike Srbije u Češkoj proslavila je Dan državnosti, skup je bio veličanstven sa više od 250 zvanica i 67 stranih ambasadora. Zabeležen je veliki odziv čeških zvaničnika, predstavnika srpske dijaspore, a posebnu čast i… »
"Veliko poštovanje": Ambasada Srbije u Pragu obeležila Dan državnosti: Među gostima Zeman i Klaus
Blic 27.02.2024
Ambasada Srbije u Pragu proslavila je Dan državnosti, a među brojnim gostima bila su dva bivša predsednika Češke Miloš Zeman i Vaclav Klaus. Domaćin večeri, ambasador Srbije Berislav Vekić ugostio je više od 250 zvanica, među kojima su bili… »
Zeman i Klaus uveličali srpski Dan državnosti
Vesti online 27.02.2024
Ambasada Srbije u Pragu proslavila je Dan državnosti, a među brojnim gostima bila su dva bivša predsednika Češke Miloš Zeman i Vaclav Klaus. Domaćin večeri, ambasador Srbije Berislav Vekić ugostio je više od 250 zvanica, među kojima su bili… »
Ovako je Ambasada Srbije proslavila Dan državnosti u Pragu: Veličanstven skup sa više od 250 zvanica
Telegraf 27.02.2024
Posebnu čast i poštovanje prema Srbiji su ukazala svojim dolaskom dvojica nekadašnjih predsednika Češke Milos Zeman i Vaclav Klaus. U Pragu je Ambasada Republike Srbije proslavila Dan državnosti. Skup je bio veličanstven sa preko 250 zvanica, 67… »
Vesti dana »
Bilčik za RTS: Pozdravljam poziv na dijalog, Univerzitet ima veliku odgovornost
RTS pre 11 minutajoš 13 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 16 minutajoš 33 povezane
Nis zvanično zatražio odlaganje sankcija od Amerikanaca: Oglasila se ministarka Đedović Handanović
Mondo pre 34 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 52 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana