Povezane vesti
Ceci ugroženo zdravlje, završila na infuziji: Veljko zabrinut moli majku da uspori
Story 27.02.2024
Zdravlje Cece Ražnatović ugroženo je. Naime, pevačica je morala da napravi pauzu, pa je sve poslovne obaveze stavila na čekanje. - Nešto sam nadrljala zadnjih deset dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, pa sad za vikend pluća… »
Veljko mi je rekao "stani ženo" Ceca Ražnatović odsustvovala sa snimanja Zvezda Granda - danima išla na infuzije!
Mondo 27.02.2024
Pevačica Svetlana Ražnatović otkrila da je bila "opravdano odsutna" Pevačica Svetlana Ražnatović otkrila da je bila "opravdano odsutna" Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović neko vreme nije dolazila na snimanje emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda zbog… »
Vesti dana »

UŽIVO: Skupština, drugi dan – Rističević doneo knjigu, oštra rasprava Stefanovića i Jovanova (VIDEO/FOTO)
Danas pre 33 minutajoš 41 povezana

Janaf dobio dozvolu da u narednih sedam dana isporučuje naftu NIS-u
Glas Zaječara pre 13 minutajoš 43 povezane

Pušten redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd - Subotica
NIN pre 48 minutajoš 31 povezana

Šotra je pred smrt zamolio samo za ovo Poslednja želja biće ispunjena; Lordan Zafranović obećao da će to učiniti evo o čemu je reč
Dnevnik pre 33 minutajoš 74 povezane

Čubrilo najavio žestok nalet zime: Stiže ledeni vazduh iz Rusije, od ovog dana očekujte neobično hladno vreme i sneg
Nova pre 29 minutajoš 37 povezanih