Povezane vesti
Ceci ugroženo zdravlje, završila na infuziji: Veljko zabrinut moli majku da uspori
Story 27.02.2024
Zdravlje Cece Ražnatović ugroženo je. Naime, pevačica je morala da napravi pauzu, pa je sve poslovne obaveze stavila na čekanje. - Nešto sam nadrljala zadnjih deset dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, pa sad za vikend pluća… »
Veljko mi je rekao "stani ženo" Ceca Ražnatović odsustvovala sa snimanja Zvezda Granda - danima išla na infuzije!
Mondo 27.02.2024
Pevačica Svetlana Ražnatović otkrila da je bila "opravdano odsutna" Pevačica Svetlana Ražnatović otkrila da je bila "opravdano odsutna" Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović neko vreme nije dolazila na snimanje emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda zbog… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 48 minutajoš 28 povezanih
Ovo je muškarac koji je likvidiran u Čačku, otkriveno šta je prethodilo surovom ubistvu. Ubica ga nečujno sačekao u zgradi pa izašao kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada
Danas pre 4 satijoš 11 povezanih
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 6 satijoš 65 povezanih