Povezane vesti
Ceci ugroženo zdravlje, završila na infuziji: Veljko zabrinut moli majku da uspori
Story 27.02.2024
Zdravlje Cece Ražnatović ugroženo je. Naime, pevačica je morala da napravi pauzu, pa je sve poslovne obaveze stavila na čekanje. - Nešto sam nadrljala zadnjih deset dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, pa sad za vikend pluća… »
Veljko mi je rekao "stani ženo" Ceca Ražnatović odsustvovala sa snimanja Zvezda Granda - danima išla na infuzije!
Mondo 27.02.2024
Pevačica Svetlana Ražnatović otkrila da je bila "opravdano odsutna" Pevačica Svetlana Ražnatović otkrila da je bila "opravdano odsutna" Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović neko vreme nije dolazila na snimanje emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda zbog… »
Vesti dana »
(Video) „Zašto malene Eme više nema?“ Tužna slika ispred čačanske bolnice okupili se porodica, prijatelji i građani
Dnevnik pre 1 satjoš 35 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 3 satajoš 44 povezane
Žakelj posle poraza od Zvezde: Trener Podgoričana zna šta je prelomilo utakmicu...
Kurir pre 54 minutajoš 31 povezana
Čuvar Ćacilenda uhapšen, pritvoren, pa pušten kući: Napadač na ekipu N1 u stvari je napadač na opremu
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih