Povezane vesti
Uhapšen britanski državljanin
Politika 27.02.2024
Novi Sad – Državljanin Velike Britanije M. S. B. (32) uhapšen je u Novom Sadu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija navodi da je pretresom stana u kome… »
U Novom Sadu uhapšen Britanac u stanu mu našli marihuanu, MDMA, ulje kanabisa, digitalnu vagu
Dnevnik 27.02.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. S. B. (1992), državljanina Velike Britanije, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom… »
Uhapšen Britanac osumnjičen za prodaju narkotika u Novom Sadu
Moj Novi Sad 27.02.2024
Pripadnici MUP-a uhapsili su M. S. B. (1992), državljanina Velike Britanije, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana, u kome osumnjičeni neprijavljeno… »
Državljanin Velike Britanije uhapšen u Novom Sadu! Policija mu u stanu pronašla gomilu droge - MDMA, ulje kanabisa…
Kurir 27.02.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. S. B. (32), državljanina Velike Britanije, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane