Povezane vesti
“Majka me je pustila da idem na more s očevom ljubavnicom!” Tijana Ajfon otvorila dušu
Vesti online 27.02.2024
Tijana Maksimović, koja se proslavila kao Tijana Ajfon, otvorila je dušu u jednoj emisiji pa, između ostalog, ispričala kako njen otac Đorđe majci Slavici i nije baš bio veran, a da je ona za to i te kako znala. “Dugo su oni bili zajedno!”. Svojevremeno… »
"Išla sam na more sa ocem i njegovom ljubavnicom" Tijana Ajfon otkrila šok detalje - Zvao je majku i rekao da sam ku*va
Mondo 27.02.2024
Starleta Tijana Ajfon u emisiji otkrila detalje koje javnost do sada nije znala. Starleta Tijana Ajfon u emisiji otkrila detalje koje javnost do sada nije znala Nekadašnja rijaliti učesnica Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, gostovala je u… »
Vesti dana »
Danas je Lazareva subota (Vrbica) – praznik vaskrsenja Lazara i radosti dece pred Vaskrs 🔔🌿 Lazareva subota - Vrbica
Volim Zrenjanin pre 27 minutajoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
Južne vesti pre 17 minutajoš 13 povezanih
Jedna osoba poginula, 47 povređenih pred fudbalsku utakmicu u Limi, istraga o incidentu u toku
Insajder pre 22 minutajoš 10 povezanih
Kina zabranjuje odlaganje kremiranih ostataka u 'stanovima za urne'
BBC News pre 12 minutajoš 4 povezane