Повезане вести

„Не бих црвенео у лицу као Обрадовић и још га чујем како виче на мене, али због њега ћу доћи у Србију“

„Не бих црвенео у лицу као Обрадовић и још га чујем како виче на мене, али због њега ћу доћи у Србију“

Нова 27.02.2024
Некадашњи кошаркаш Фенербахчеа Екпе Јудо подсетио се играчких дана и Жељка Обрадовића као тренера. Причао је и о Богдану Богдановићу који сада игра код њега у Атланти Хокс, јер је Јудо део стручног штаба Квина Снајдера. Јудо и… »
"Отишао сам тамо због Милоша Теодосића!" Славни кошаркаш открио: Небитна је лига, он је најбољи!

"Отишао сам тамо због Милоша Теодосића!" Славни кошаркаш открио: Небитна је лига, он је најбољи!

Мондо 27.02.2024
Некадашњи кошаркаш Екпе Јудо открио да је због Милоша Теодосића изабрао Виртус. Некадашњи кошаркаш Екпе Јудо открио да је због Милоша Теодосића изабрао Виртус. Некадашњи кошаркаш Екпе Јудо освојио је Евролигу у дресу… »
"Идем у Србију да учим од Обрадовића!" Бивши кошаркаш открио: Још га чујем како се дере шта да радимо!

"Идем у Србију да учим од Обрадовића!" Бивши кошаркаш открио: Још га чујем како се дере шта да радимо!

Мондо 27.02.2024
Жељко Обрадовић је имао пресудан утицај на каријеру бившег центра, а Екпе Јудо и даље жели да учи. Жељко Обрадовић је имао пресудан утицај на каријеру бившег центра, а Екпе Јудо и даље жели да учи. Некадашњи кошаркаш… »

Вести дана »