Povezane vesti
"Moja pesma je prava srpska, konstraktina je fora" Breskvica kaže da je pravi izbor za Evroviziju - Mi smo nebeski narod
Mondo 27.02.2024
Pevačica Anđela Ignjatović otkrila i da bi samo još jedna pevačica ove godine trebalo da odnese pobedu. Pevačica Anđela Ignjatović otkrila i da bi samo još jedna pevačica ove godine trebalo da odnese pobedu Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se… »
"Moja pesma je prava srpska, a njena je fora": Breskvica pojasnila šta misli o Konstrakti na Evroviziji: "To nije pravi izbor"
Blic 27.02.2024
Pop-folk pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se takmiči na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", prokomentarisala je bila Anu Đurić Konstraktu, o čemu se naširoko priča. Breskvica je izjavila da Konstraktina pesma na "Evrovizii" pre dve godine "nije… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 4 satijoš 29 povezanih

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 6 satijoš 36 povezanih

Partizan - Hibernijan, uživo: Crno-beli koriste mladost protiv Škota
Mondo pre 8 minutajoš 72 povezane

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 4 satijoš 60 povezanih

Bela kuća se oglasila o sastanku Trampa i Putina: Evo šta je dogovoreno i kada bi mogao da bude
Mondo pre 43 minutajoš 72 povezane