Povezane vesti
Bebo, mi smo partneri u zločinu, sećaš se! Blogerka i ubijeni "škaljarac" bili u centru skandala! "kad je izdao zijada sve bi"…
Kurir 27.02.2024
Edmond Mustafa (29) pripadnik "škaljarskog klana" koji je brutalno ubijen u centru Bara kada ga je navodno, iz automatske puške izrešetao drug iz istog klana, Dino Ibrahimović (27), bio je u dugogodišnjoj vezi sa crnogorskom blogerkom Vasilisom Nurković… »
Lepa Vasilisa i ubijeni "škaljarac" bili u vezi! Blogerka se našla u centru skandala - "Bebo, mi smo partneri u zločinu"
Mondo 27.02.2024
Ubijeni Edmond Mustafa bio je u vezi sa poznatom crnogorskom blogerkom Vasilisom Nurković. Ubijeni Edmond Mustafa bio je u vezi sa poznatom crnogorskom blogerkom Vasilisom Nurković. Ubistvo pripadnika "škaljarskog klana" Edmonda Mustafe (29) uznemirilo… »
Ubijenog škaljarca nišanili i njegovi zbog veze s blogerkom: Vasilisi ubili muža u Španiji, Mustafi pretili zbog nje! Crna…
Kurir 27.02.2024
Edmond Mustafa, navodni pripadnik škaljarskog klana, koji je jutros ubijen u centru Bara, pominjao se u Skaj prepisci koju su tokom 2020. razmenjivali vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i policajci koji se sumnjiče da su radili za njega, a u kojoj pominju… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Ivan Marinković zauzeo 4. mesto! Slavio kao jedini muškarac među ženama: „Ovo je vrh moje karijere, hvala svetu!“
Svet & Skandal pre 23 minutajoš 14 povezanih
Asmin Durdžić ispao, Stanija i Aneli plaču! Šok za šokom u finalu Elite 9: Nije se plasirao u top 3, Ivan ga pobedio
Blic pre 39 minutajoš 11 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 5 satijoš 3 povezane