Повезане вести

Бебо, ми смо партнери у злочину, сећаш се! Блогерка и убијени "шкаљарац" били у центру скандала! "кад је издао зијада све би"…

Бебо, ми смо партнери у злочину, сећаш се! Блогерка и убијени "шкаљарац" били у центру скандала! "кад је издао зијада све би"…

Курир 27.02.2024
Едмонд Мустафа (29) припадник "шкаљарског клана" који је брутално убијен у центру Бара када га је наводно, из аутоматске пушке изрешетао друг из истог клана, Дино Ибрахимовић (27), био је у дугогодишњој вези са црногорском… »
Лепа Василиса и убијени "шкаљарац" били у вези! Блогерка се нашла у центру скандала - "Бебо, ми смо партнери у злочину"

Лепа Василиса и убијени "шкаљарац" били у вези! Блогерка се нашла у центру скандала - "Бебо, ми смо партнери у злочину"

Мондо 27.02.2024
Убијени Едмонд Мустафа био је у вези са познатом црногорском блогерком Василисом Нурковић. Убијени Едмонд Мустафа био је у вези са познатом црногорском блогерком Василисом Нурковић. Убиство припадника "шкаљарског клана" Едмонда… »
Убијеног шкаљарца нишанили и његови због везе с блогерком: Василиси убили мужа у Шпанији, Мустафи претили због ње! Црна…

Убијеног шкаљарца нишанили и његови због везе с блогерком: Василиси убили мужа у Шпанији, Мустафи претили због ње! Црна…

Курир 27.02.2024
Едмонд Мустафа, наводни припадник шкаљарског клана, који је јутрос убијен у центру Бара, помињао се у Скај преписци коју су током 2020. размењивали вођа кавачког клана Радоје Звицер и полицајци који се сумњиче да су радили за… »

Вести дана »