Povezane vesti
Trener Efesa se prisetio kecmanove trojke: ‘Svako ima neke traume iz detinjstva, imam i ja jednu!’ (video)
Hot sport 27.02.2024
Nekima velika trauma, a nekima najlepše sećanje. Duel Cibone i Partizana u okviru velikog finala ABA lige 2010. godine ostao je upamćen kao verovatno najludji završetak jedne finalne serije. Uoči duela Partizana i Efesa, trener turskog tima Tomislav… »
Odlične vesti za Partizan pred Efes: U tim se vratio jedan od ključnih igrača! (foto)
Hot sport 27.02.2024
‘Grobari’ mogu da odahnu. Košarkaši Partizana igraju protiv Anadolu Efesu u četvrtak od 20:30 u okviru 27. kola Evrolige u ‘Štark areni’. Svaki naredni meč za izabranike Željka Obradovića biće kao veliko finale ako hoće plasman u plej-in… »
„Svako dete ima neku traumu, a moja je Dule Kecman“
Sport klub 27.02.2024
Četrnaest godina u jednom klubu. Devetorica trenera su se u tom periodu promenila (neki su bili i po dva puta), a Tomislav Mijatović nigde nije mrdao. Postao je sinonim za Efes, čovek od velikog poverenja rukovodstva kluba i na koncu, odnedavno, prvi… »
Partizan jači za ''Smajlija'' protiv Efesa, sprema se za trojkašku seriju!
Sportske.net 27.02.2024
Pauza zbog utakmica nacionalnih timova je završena i za par dana ćemo ponovo uživati u evroligaškim spektaklima. S obzirom na seriju loših rezultata u prethodnih mesec dana, za Partizan će predstojeći duel sa Efesom imati ogroman značaj, kako bi… »
Mića Berić: 20.000 navijača Partizana pokazaće da je Željko nedodirljiv
Nova 27.02.2024
Miroslav Berić, legendarni košarkaš, istakao je da će Željko Obradović na meču Partizana i Efesa u 27. kolu Evrolige u četvrtak od 20.30 imati najveću podršku ove sezone. Još jedan „ Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je… »
Vesti dana »
Uživo uzbuna za napad u više oblasti Ruska vojska napreduje na frontu (foto/video)
Alo pre 58 minutajoš 15 povezanih
Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadu i dalje teško
RTV pre 57 minutajoš 12 povezanih
Masovni ruski vazdušni udari širom Ukrajine, u Poljskoj povišena borbena gotovost
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih
Troje uhapšeno zbog ispaljivanja svetlećih raketa na kuću Netanjahua
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih