Повезане вести
Тренер Ефеса се присетио кецманове тројке: ‘Свако има неке трауме из детињства, имам и ја једну!’ (видео)
Хот спорт 27.02.2024
Некима велика траума, а некима најлепше сећање. Дуел Цибоне и Партизана у оквиру великог финала АБА лиге 2010. године остао је упамћен као вероватно најлудји завршетак једне финалне серије. Уочи дуела Партизана и Ефеса, тренер… »
Одличне вести за Партизан пред Ефес: У тим се вратио један од кључних играча! (фото)
Хот спорт 27.02.2024
‘Гробари’ могу да одахну. Кошаркаши Партизана играју против Анадолу Ефесу у четвртак од 20:30 у оквиру 27. кола Евролиге у ‘Штарк арени’. Сваки наредни меч за изабранике Жељка Обрадовића биће као велико финале ако хоће пласман у… »
„Свако дете има неку трауму, а моја је Дуле Кецман“
Спорт клуб 27.02.2024
Четрнаест година у једном клубу. Деветорица тренера су се у том периоду променила (неки су били и по два пута), а Томислав Мијатовић нигде није мрдао. Постао је синоним за Ефес, човек од великог поверења руководства клуба и на… »
Партизан јачи за ''Смајлија'' против Ефеса, спрема се за тројкашку серију!
Спортске.нет 27.02.2024
Пауза због утакмица националних тимова је завршена и за пар дана ћемо поново уживати у евролигашким спектаклима. С обзиром на серију лоших резултата у претходних месец дана, за Партизан ће предстојећи дуел са Ефесом имати огроман… »
Мића Берић: 20.000 навијача Партизана показаће да је Жељко недодирљив
Нова 27.02.2024
Мирослав Берић, легендарни кошаркаш, истакао је да ће Жељко Обрадовић на мечу Партизана и Ефеса у 27. колу Евролиге у четвртак од 20.30 имати највећу подршку ове сезоне. Још један „ Пицк анд ролл“ вртели смо на нашем порталу, у… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 32 минутајош 2 повезане

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 1 сатјош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана

"Имам њен снимак" Скандалозна учесница Елите запретила Мини Врбашки: "Открићу све о њој"
Ало пре 7 минутајош 2 повезане