Повезане вести

Тренер Ефеса се присетио кецманове тројке: ‘Свако има неке трауме из детињства, имам и ја једну!’ (видео)

Тренер Ефеса се присетио кецманове тројке: ‘Свако има неке трауме из детињства, имам и ја једну!’ (видео)

Хот спорт 27.02.2024
Некима велика траума, а некима најлепше сећање. Дуел Цибоне и Партизана у оквиру великог финала АБА лиге 2010. године остао је упамћен као вероватно најлудји завршетак једне финалне серије. Уочи дуела Партизана и Ефеса, тренер… »
Одличне вести за Партизан пред Ефес: У тим се вратио један од кључних играча! (фото)

Одличне вести за Партизан пред Ефес: У тим се вратио један од кључних играча! (фото)

Хот спорт 27.02.2024
‘Гробари’ могу да одахну. Кошаркаши Партизана играју против Анадолу Ефесу у четвртак од 20:30 у оквиру 27. кола Евролиге у ‘Штарк арени’. Сваки наредни меч за изабранике Жељка Обрадовића биће као велико финале ако хоће пласман у… »
„Свако дете има неку трауму, а моја је Дуле Кецман“

„Свако дете има неку трауму, а моја је Дуле Кецман“

Спорт клуб 27.02.2024
Четрнаест година у једном клубу. Деветорица тренера су се у том периоду променила (неки су били и по два пута), а Томислав Мијатовић нигде није мрдао. Постао је синоним за Ефес, човек од великог поверења руководства клуба и на… »
Партизан јачи за ''Смајлија'' против Ефеса, спрема се за тројкашку серију!

Партизан јачи за ''Смајлија'' против Ефеса, спрема се за тројкашку серију!

Спортске.нет 27.02.2024
Пауза због утакмица националних тимова је завршена и за пар дана ћемо поново уживати у евролигашким спектаклима. С обзиром на серију лоших резултата у претходних месец дана, за Партизан ће предстојећи дуел са Ефесом имати огроман… »
Мића Берић: 20.000 навијача Партизана показаће да је Жељко недодирљив

Мића Берић: 20.000 навијача Партизана показаће да је Жељко недодирљив

Нова 27.02.2024
Мирослав Берић, легендарни кошаркаш, истакао је да ће Жељко Обрадовић на мечу Партизана и Ефеса у 27. колу Евролиге у четвртак од 20.30 имати највећу подршку ове сезоне. Још један „ Пицк анд ролл“ вртели смо на нашем порталу, у… »

Вести дана »