Повезане вести

Такер Карлсон: Дивим се Сноудену, Америка није слободна земља (видео)

Такер Карлсон: Дивим се Сноудену, Америка није слободна земља (видео)

Политика 28.02.2024
Такер Карлсон је у уторак рекао да су га амерички шпијуни надгледали док је био у Русији раније овог месеца и да је у јавност процурио његов састанак са Едвардом Сноуденом. Карлсон је отишао у Русију да интервјуише председника… »
Такер Карлсон оптужио америчке власти за цурење информација након састанка са Сноуденом у Москви

Такер Карлсон оптужио америчке власти за цурење информација након састанка са Сноуденом у Москви

Еуроневс 28.02.2024
Амерички новинар Такер Карлсон оптужио је америчку владу за "цурење" информација после његовог састанка са бившим америчким обавештајцем Едвардом Сноуденом у Русији. Према речима Карлсона који је дао интервју Јутјуб блогеру… »
Такер Карлсон: Адвокати су ме плашили да ц́у бити ухапшен кад се вратим куц́и

Такер Карлсон: Адвокати су ме плашили да ц́у бити ухапшен кад се вратим куц́и

Курир 28.02.2024
Амерички новинар Такер Карлсон каже да су га адвокати упозорили да може бити притворен у САД због интервја са руским председником Владимиром Путином. „Моји адвокати пре него што сам отишао (у Русију), а то су људи који раде за… »
Такер Карлсон оптужио америчке власти за цурење информација

Такер Карлсон оптужио америчке власти за цурење информација

Телеграф 28.02.2024
Раније је Карлсон у интервјуу Блејзу рекао да је уверен да су га пре интервјуа са руским председником Владимиром Путином пратиле америчке обавештајне агенције. Амерички новинар Такер Карлсон оптужио је америчку владу за „цурење“… »

Вести дана »