Povezane vesti

Taker Karlson: Divim se Snoudenu, Amerika nije slobodna zemlja (video)

Taker Karlson: Divim se Snoudenu, Amerika nije slobodna zemlja (video)

Politika 28.02.2024
Taker Karlson je u utorak rekao da su ga američki špijuni nadgledali dok je bio u Rusiji ranije ovog meseca i da je u javnost procurio njegov sastanak sa Edvardom Snoudenom. Karlson je otišao u Rusiju da intervjuiše predsednika Vladimira Putina. Tokom… »
Taker Karlson optužio američke vlasti za curenje informacija nakon sastanka sa Snoudenom u Moskvi

Taker Karlson optužio američke vlasti za curenje informacija nakon sastanka sa Snoudenom u Moskvi

Euronews 28.02.2024
Američki novinar Taker Karlson optužio je američku vladu za "curenje" informacija posle njegovog sastanka sa bivšim američkim obaveštajcem Edvardom Snoudenom u Rusiji. Prema rečima Karlsona koji je dao intervju Jutjub blogeru Leksu Fridmanu… »
Karlson udario na američku vladu: Novinar optužio vlast za curenje informacija posle njegovog sastanka sa Snoudenom u Rusiji

Karlson udario na američku vladu: Novinar optužio vlast za curenje informacija posle njegovog sastanka sa Snoudenom u Rusiji

Blic 28.02.2024
Američki novinar Taker Karlson optužio je američku vladu za curenje informacija posle njegovog sastanka sa bivšim američkim obaveštajcem Edvardom Snoudenom u Rusiji. Prema rečima Karlsona koji je dao intervju Jutjub blogeru Leksu Fridmanu, Snouden… »
Taker Karlson: Advokati su me plašili da ću biti uhapšen kad se vratim kući

Taker Karlson: Advokati su me plašili da ću biti uhapšen kad se vratim kući

Kurir 28.02.2024
Američki novinar Taker Karlson kaže da su ga advokati upozorili da može biti pritvoren u SAD zbog intervja sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Moji advokati pre nego što sam otišao (u Rusiju), a to su ljudi koji rade za veliku advokatsku… »
Taker Karlson optužio američke vlasti za curenje informacija

Taker Karlson optužio američke vlasti za curenje informacija

Telegraf 28.02.2024
Ranije je Karlson u intervjuu Blejzu rekao da je uveren da su ga pre intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom pratile američke obaveštajne agencije. Američki novinar Taker Karlson optužio je američku vladu za „curenje“ informacija… »

Vesti dana »