Povezane vesti
Milanović: Dok sam ja predsednik, nijedan hrvatski vojnik neće ići da ratuje u Ukrajini
Radio 021 28.02.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da nijedan hrvatski vojnik neće ići u Ukrajinu dok je on predsednik države i vrhovni zapovednik oružanih snaga. On je istovremeno optužio premijera Andreja Plenkovića da bi zbog "lične promocije" i da može… »
Milanović: Dok sam ja predsednik, nijedan hrvatski vojnik neće ići u Ukrajinu
Danas 27.02.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da nijedan hrvatski vojnik neće ići u Ukrajinu dok je on predsednik države i vrhovni zapovednik oružanih snaga. On je istovremeno optužio premijera Andreja Plenkovića da bi zbog „lične promocije“ i da… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Stravična nesreća kod Šibenika! Kamion prešao u suprotnu traku i udario u auto, jedna osoba nastradala
Alo pre 35 minutajoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana