Povezane vesti
Goran Vesić: Konsultacije kod predsednika korak bliže formiranju vlade, o sastavu odlučuje mandatar
Kurir 28.02.2024
Konsutacije predsednika Republike Aleksandra Vučića sa predstavnicima lista koje su ušle u parlament, korak su ka formiranju nove vlade, posle čega će predsednik saopštiti ime mandatara, a koji će, s obzirom na izborni rezultat, očekujemo da će biti iz… »
Vesić: Siguran sam da će Vučić dodeliti premijerski mandat predstavniku SNS
N1 Info 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavnika te stranke jer lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ima apsolutnu većinu u… »
Vesić: Siguran sam da će Vučić dodeliti premijerski mandat predstavniku SNS, to je potpuno prirodno
Nedeljnik 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ ima apsolutnu većinu… »
Vesić: Siguran sam da će Vučić dodeliti premijerski mandat predstavniku SNS, to je potpuno prirodno
Danas 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ ima apsolutnu većinu… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni tražili puštanje na slobodu uhapšenih, uhapšen poslanik PSG, blokada najavljena i za sutra (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 45 povezanih

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije, sve će do tančina biti ispitano
RTV pre 3 satajoš 32 povezane

Sastanak Putina i Zelenskog mogao bi da se održi u Mađarskoj; Ukrajina: Pregovori treba da budu bez preduslova
RTS pre 16 minutajoš 291 povezana

Završena blokada zgrade suda u Novom Sadu — dve osobe uhapšene, oglasilo se Ministarstvo pravde
Sputnik pre 16 minutajoš 42 povezane