Повезане вести
Горан Весић: Консултације код председника корак ближе формирању владе, о саставу одлучује мандатар
Курир 28.02.2024
Консутације председника Републике Александра Вучића са представницима листа које су ушле у парламент, корак су ка формирању нове владе, после чега ће председник саопштити име мандатара, а који ће, с обзиром на изборни резултат… »
Весић: Сигуран сам да ће Вучић доделити премијерски мандат представнику СНС
Н1 Инфо 28.02.2024
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Горан Весић изјавио је да је сигуран да ће председник Србије Александар Вучић за мандатара одредити представника те странке јер листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане"… »
Весић: Сигуран сам да ће Вучић доделити премијерски мандат представнику СНС, то је потпуно природно
Недељник 28.02.2024
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Горан Весић изјавио је данас да је сигуран да ће председник Србије Александар Вучић за мандатара одредити представнику те странке јер листа „Александар Вучић – Србија не сме да… »
Весић: Сигуран сам да ће Вучић доделити премијерски мандат представнику СНС, то је потпуно природно
Данас 28.02.2024
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Горан Весић изјавио је данас да је сигуран да ће председник Србије Александар Вучић за мандатара одредити представнику те странке јер листа „Александар Вучић – Србија не сме да… »
Вести дана »

Студент Богдан Јовичић од поподнева у у затвоској болници у Београду
Нови магазин пре 6 минутајош 22 повезане

Србин убио жену и тешко ранио ћерку: Хорор у Бечу: Полиција у стану затекла језив призор, починалац пресудио себи у аутомобилу
Блиц пре 7 минутајош 26 повезаних

Ујутру мраз, а преко дана 31 степен Лепи дани на измаку, метеоролог открио када ће стићи јако захлађење
Ало пре 3 сатајош 34 повезане