Povezane vesti
Vesić: Siguran sam da će Vučić dodeliti premijerski mandat predstavniku SNS-a, to je potpuno prirodno
Politika 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavnika te stranke jer lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” ima… »
Goran Vesić: Konsultacije kod predsednika korak bliže formiranju vlade, o sastavu odlučuje mandatar
Kurir 28.02.2024
Konsutacije predsednika Republike Aleksandra Vučića sa predstavnicima lista koje su ušle u parlament, korak su ka formiranju nove vlade, posle čega će predsednik saopštiti ime mandatara, a koji će, s obzirom na izborni rezultat, očekujemo da će… »
Vesić: Siguran sam da će Vučić dodeliti premijerski mandat predstavniku SNS, to je potpuno prirodno
Beta 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ima apsolutnu… »
Vesić: Siguran sam da će Vučić dodeliti premijerski mandat predstavniku SNS, to je potpuno prirodno
Nedeljnik 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ ima… »
Vesić: Siguran sam da će Vučić dodeliti premijerski mandat predstavniku SNS
N1 Info 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavnika te stranke jer lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ima apsolutnu… »
Danas 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ ima… »
Kurir 28.02.2024
BEOGRAD - Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ima… »
Novi magazin 28.02.2024
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za mandatara odrediti predstavniku te stranke jer lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ima apsolutnu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 14 minutajoš 33 povezane
U toku blokada raskrsnice kod Beograda na vodi; Ima manjih incidenata (VIDEO)
Insajder pre 15 minutajoš 17 povezanih
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih
Partizanova pobeda posle bure: Golčina obeležila meč, Mijatović sa tribina sve pratio
Nova pre 39 minutajoš 19 povezanih