Повезане вести

Од свирања виолине на пијаци до велике сцене! Зорја све одувала наступом на пзе, а пут до успеха није био лак

Од свирања виолине на пијаци до велике сцене! Зорја све одувала наступом на пзе, а пут до успеха није био лак

Мондо 28.02.2024
Зорја Пајић, која је на "Песми за Евровизију" с песмом "Лик у огледалу" све одушевила, некада је једва састављала крај с крајем. Зорја Пајић, која је на "Песми за Евровизију" с песмом "Лик у огледалу" све одушевила, некада је… »
"Свирала сам на пијаци за 600 динара" Зорја Пајић имала тежак живот: Изашла сам с виолином на улицу, било је минус 10!

"Свирала сам на пијаци за 600 динара" Зорја Пајић имала тежак живот: Изашла сам с виолином на улицу, било је минус 10!

Курир 28.02.2024
Зорја Пајић, која је на "Песми за Евровизију" с песмом "Лик у огледалу" све одушевила, некада је једва састављала крај с крајем. Током школовања певачица, која се на сцени појавила кроз такмичење "Звезде Гранда", зарађивала је… »
Девера Зорје Пајић гледате сваке вечери на ТВ-у, а он јој је спремао вечерашњу кореографију: "Ноћима сам мозгао, склапао…

Девера Зорје Пајић гледате сваке вечери на ТВ-у, а он јој је спремао вечерашњу кореографију: "Ноћима сам мозгао, склапао…

Блиц 27.02.2024
Зорја Пајић наступала је вечерас на "Песми за Евривизију" са нумером "Лик у огледалу" . Зорју Пајић смо упознали 2021. године кроз такмичење “Звезде Гранда”, годину дана касније певачица се пријавила за “Песму за Евровизију”. -… »

Вести дана »