Povezane vesti
Od sviranja violine na pijaci do velike scene! Zorja sve oduvala nastupom na pze, a put do uspeha nije bio lak
Mondo 28.02.2024
Zorja Pajić, koja je na "Pesmi za Evroviziju" s pesmom "Lik u ogledalu" sve oduševila, nekada je jedva sastavljala kraj s krajem. Zorja Pajić, koja je na "Pesmi za Evroviziju" s pesmom "Lik u ogledalu" sve oduševila, nekada je jedva sastavljala kraj s… »
"Svirala sam na pijaci za 600 dinara" Zorja Pajić imala težak život: Izašla sam s violinom na ulicu, bilo je minus 10!
Kurir 28.02.2024
Zorja Pajić, koja je na "Pesmi za Evroviziju" s pesmom "Lik u ogledalu" sve oduševila, nekada je jedva sastavljala kraj s krajem. Tokom školovanja pevačica, koja se na sceni pojavila kroz takmičenje "Zvezde Granda", zarađivala je svirajući na ulici o… »
Devera Zorje Pajić gledate svake večeri na TV-u, a on joj je spremao večerašnju koreografiju: "Noćima sam mozgao, sklapao…
Blic 27.02.2024
Zorja Pajić nastupala je večeras na "Pesmi za Evriviziju" sa numerom "Lik u ogledalu" . Zorju Pajić smo upoznali 2021. godine kroz takmičenje “Zvezde Granda”, godinu dana kasnije pevačica se prijavila za “Pesmu za Evroviziju”. - Bila sam strašno protiv… »
Vesti dana »

Koliko je ratova Tramp zaista okončao i da li je sprečio sukob Srbije i Kosova
BBC News pre 56 minutajoš 27 povezanih

Zvezda "bez kičme" - Da li tim koji želi LŠ sme da toliko zavisi od jednog čoveka?
Sportske.net pre 41 minutajoš 22 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju i Niš: Sunčano i toplo, promene krajem nedelje
Glas juga pre 1 satjoš 15 povezanih

Student PMF-a priveden na blokadi u Novom Sadu, njegova koleginica pitala policajaca gde ga vode, on joj odgovorio: „Na streljanje“
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih

Ponovo blokiran sud u Novom Sadu, policija potisnula okupljene sa glavnog ulaza
Sputnik pre 1 satjoš 9 povezanih