Povezane vesti
Naneli i Vukčević pod znakom pitanja za Efes
Sport klub 28.02.2024
Košarkaši Partizana Tristan Vukčević i Džejms Naneli nisu trenirali dan uoči utakmice 27. kola Evrolige protiv Efesa. Trener crno-belih Željko Obradović će na dan utakmice moći konačno da odredi sastav za utakmicu protiv istanbulskog tima… »
Trener Efesa biranim rečima govorio o žocu: ‘Ne mogu ja da budem u istoj rečenici sa njim!’
Hot sport 28.02.2024
‘Da ne pričam ja sada šta je i ko Obradović.’ Uoči duela 27. kola Evrolige između košarkaša Partizana i Anadolu Efesa koji se igra u četvrtak od 20:30 u ‘Štark areni’. trener turskog tima, Tomislav Mijatović govorio je za Meridian Sport… »
Boli, baš boli! Trener Efesa ima traume zbog Partizana
Večernje novosti 28.02.2024
Partizan i Anadolu Efes se u četvrtak od 20.30 sastaju u "Štark areni" u 27. kolu Evrolige, a zanimljivu najavu imao je trener turskog tima Tomislav Mijatović. Foto arhiva VN On je početkom ove godine na klupi Efesa zamenio Erdema Džana, a dolazak u… »
Trener Efesa: "Imam jednu traumu kad govorimo o Partizanu..."
Sportske.net 28.02.2024
Tomislav Mijatović će prvi put voditi utakmicu jednog evroligaškog tima protiv Partizana i to u Beogradskoj areni pred 20 hiljada navijača crno-belih. Pred ovu utakmicu, prisetio se svoje najbolnije koja se upravo desila 2010. godine u finalu… »
Vesti dana »
Sferopulos u analizi duela sa Fenerbahčeom: Borili smo se do kraja, to mi je važno
Danas pre 6 satijoš 4 povezane