Povezane vesti
"Ja sam to uradio": Albanski narko-diler svoju ćerku osam puta izbo nožem, a posle njegove izjave svima se sledila krv u žilama…
Kurir 28.02.2024
Ubica i osuđeni trgovac heroinom Petrit Lekaj izbo je osam puta nožem svoju 20-godišnju ćerku u naletu besa kada se razljutio jer je ona išla na žurke, nije dolazila kući na vreme i jer je konzumirala drogu, saopštio je Vrhovni sud Južne Australije… »
Sabrinu (20) na brutalan način ubio otac Albanac: Isplivao jeziv snimak: Počeo sam da je ubadam, ponašala se užasno
Blic 28.02.2024
Sabrina Lekaj (20) pronađena je mrtva na prednjem sedištu automobila marke "Mercedes" u australijskom Adelejdu 2019. godine. Devojku je u naletu besa ubio otac Petrit Lekaj, inače osuđeni narko-diler. Sada je objavljen snimak razgovora između njega i… »
Vesti dana »

Advokatica Bogdana Jovičića: Student se dosad branio ćutanjem, sada iznosi odbranu
Radio sto plus pre 40 minutajoš 44 povezane

Guteres na Generalnoj skupštini: Ujedinjene nacije su moralni kompas; Tramp: Rešavao sam sukobe umesto UN
RTS pre 0 minutajoš 63 povezane

Nikolić: Izraelci smatraju da rešenje o dve države treba da nastupi po okončanju rata
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih

Turčin i Belgijanka ojadili Srbiju: Kontroverzne odluke sudija pogurale Iran u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Kurir pre 50 minutajoš 64 povezane