Povezane vesti
"Ja sam to uradio": Albanski narko-diler svoju ćerku osam puta izbo nožem, a posle njegove izjave svima se sledila krv u…
Kurir 28.02.2024
Ubica i osuđeni trgovac heroinom Petrit Lekaj izbo je osam puta nožem svoju 20-godišnju ćerku u naletu besa kada se razljutio jer je ona išla na žurke, nije dolazila kući na vreme i jer je konzumirala drogu, saopštio je Vrhovni sud Južne… »
Sabrinu (20) na brutalan način ubio otac Albanac: Isplivao jeziv snimak: Počeo sam da je ubadam, ponašala se užasno
Blic 28.02.2024
Sabrina Lekaj (20) pronađena je mrtva na prednjem sedištu automobila marke "Mercedes" u australijskom Adelejdu 2019. godine. Devojku je u naletu besa ubio otac Petrit Lekaj, inače osuđeni narko-diler. Sada je objavljen snimak razgovora između njega i… »
Albanac narko-diler ubio ćerku (20) jer nije došla kući na vreme: Isplivao snimak - šaputao jezive reči
Mondo 28.02.2024
Albanac je ubio svoju ćerku u naletu besa, jer mu se nije dopao život koji je vodila. Albanac je ubio svoju ćerku u naletu besa, jer mu se nije dopao život koji je vodila. Ubica i osuđeni trgovac heroinom Petrit Lekaj izbo je osam puta nožem svoju… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 5 satijoš 20 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 8 satijoš 21 povezana

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 33 minutajoš 43 povezane

Studenkinja blokaderka priznala na N1: Primetili smo manji broj ljudi na protestima u poslednje vreme (video)
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih