Povezane vesti

Aleksandar Vulin: Građani Srbije su glasali i nikakvih komisija, pa ni ponovljenih izbora ne treba da bude

Aleksandar Vulin: Građani Srbije su glasali i nikakvih komisija, pa ni ponovljenih izbora ne treba da bude

Telegraf 28.02.2024
"U čitavom izveštaju nema ni optužbi za krađu izbora, ni fantomskih birača ni stranaca koji se pojavljuju na adresama na kojima ne žive", kaže Vulin. Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin tvrdi da su "građani… »
Vulin: U izveštaju ODIHR-a nema optužbi za krađu izbora ni fantomskih birača

Vulin: U izveštaju ODIHR-a nema optužbi za krađu izbora ni fantomskih birača

Politika 28.02.2024
U izveštaju ODIHR-a o izborima u Srbiji, nema optužbi za krađu izbora, pa nije jasno čemu se opozicione stranke raduju, izjavio je danas doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. "U izveštaju se iznose načelne… »
Vulin: Ne znam čemu se raduju, u izveštaju nema optužbi za izbornu krađu

Vulin: Ne znam čemu se raduju, u izveštaju nema optužbi za izbornu krađu

RTV 28.02.2024
BEOGRAD - U izveštaju ODIHR-a o izborima u Srbiji, nema optužbi za krađu izbora, pa nije jasno zašto čemu se opozicione stranke raduju, izjavio je danas doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. "U izveštaju se… »
Vulin o opoziciji Ne znam čemu se raduju, u izveštaju nema optužbi za izbornu krađu

Vulin o opoziciji Ne znam čemu se raduju, u izveštaju nema optužbi za izbornu krađu

Dnevnik 28.02.2024
BEOGRAD: U izveštaju ODIHR-a o izborima u Srbiji, nema optužbi za krađu izbora, pa nije jasno zašto čemu se opozicione stranke raduju, izjavio je danas doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. "U izveštaju se iznose… »
Vulin: Građani Srbije su glasali i nikakvih komisija, pa ni ponovljenih izbora ne treba da bude

Vulin: Građani Srbije su glasali i nikakvih komisija, pa ni ponovljenih izbora ne treba da bude

Kurir 28.02.2024
U izveštaju ODIHR-a o izborima u Srbiji, nema optužbi za krađu izbora, pa nije jasno zašto čemu se opozicione stranke raduju, izjavio je danas doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. "Ne znam čemu se raduju… »

Vesti dana »