Povezane vesti

Rama i Zelenski: Na samitu u Tirani napravljeni dogovori o jačanju Kijeva u borbi protiv Rusije

Rama i Zelenski: Na samitu u Tirani napravljeni dogovori o jačanju Kijeva u borbi protiv Rusije

Radio sto plus 28.02.2024
“Drago mi je što su države jugoistočne Evrope kao kolektiv pružile podršku Ukrajini i stale na njenu stranu dok se bori da sačuva svoj integritet, slobodu izbora i demokratiju”, izjavio je predsednik Albanije Edi Rama, koji je bio domaćin… »
Zelenski: Evropa ne treba da štiti bezbednost i suverenitet jednih, dok druge ignoriše

Zelenski: Evropa ne treba da štiti bezbednost i suverenitet jednih, dok druge ignoriše

Nedeljnik 28.02.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zeleneski izjavio je danas na Samitu o Ukrajni u Tirani da ne sme biti Evrope „različitih dostojanstava“ u kojoj neko zaslužuje bezbednost i suverenitet dok se tuđa borba za mir ignoriše. On je rekao da sve ono što… »
Zelenski: Ne sme biti Evrope različitih dostojanstava gde neko zaslužuje suverenitet, a neko ne

Zelenski: Ne sme biti Evrope različitih dostojanstava gde neko zaslužuje suverenitet, a neko ne

Radio sto plus 28.02.2024
On je rekao da sve ono što čini saveznike dobrim partnerima, čini predsednika Rusije Vladimira Putina slabijim i da je jako važno za sve slobodne države da Moskva izgubi rat. “Svi mi jednako zaslužujemo da budemo deo Evropske unije. Moramo… »
Rama: Zapadni Balkan spreman da pomogne u borbi protiv Rusije

N1 Info 28.02.2024
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je Zapadni Balkan potreban zemljama Evropske unije zbog bezbednosti i da može da doprinese borbi protiv Rusije. „Koliko god da ste vi nama potrebni, potrebni smo i mi vama. Zašto? Pre svega zbog onoga što je… »

Danas 28.02.2024
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je Zapadni Balkan potreban zemljama Evropske unije zbog bezbednosti i da može da doprinese borbi protiv Rusije. „Koliko god da ste vi nama potrebni, potrebni smo i mi vama. Zašto? Pre svega zbog onoga što je… »

N1 Info 28.02.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zeleneski izjavio je u uvodnom obraćanju na Samitu o Ukrajni u Tirani da ne sme biti Evrope "različitih dostojanstava" gde neko zaslužuje bezbednost i suverenitet dok se tuđa borba za mir ignoriše. On je rekao da sve ono… »

Vesti dana »