Повезане вести

Рама и Зеленски: На самиту у Тирани направљени договори о јачању Кијева у борби против Русије

Рама и Зеленски: На самиту у Тирани направљени договори о јачању Кијева у борби против Русије

Радио сто плус 28.02.2024
“Драго ми је што су државе југоисточне Европе као колектив пружиле подршку Украјини и стале на њену страну док се бори да сачува свој интегритет, слободу избора и демократију”, изјавио је председник Албаније Еди Рама, који је… »
Зеленски: Европа не треба да штити безбедност и суверенитет једних, док друге игнорише

Зеленски: Европа не треба да штити безбедност и суверенитет једних, док друге игнорише

Недељник 28.02.2024
Председник Украјине Володимир Зеленески изјавио је данас на Самиту о Украјни у Тирани да не сме бити Европе „различитих достојанстава“ у којој неко заслужује безбедност и суверенитет док се туђа борба за мир игнорише. Он је рекао… »
Зеленски: Не сме бити Европе различитих достојанстава где неко заслужује суверенитет, а неко не

Зеленски: Не сме бити Европе различитих достојанстава где неко заслужује суверенитет, а неко не

Радио сто плус 28.02.2024
Он је рекао да све оно што чини савезнике добрим партнерима, чини председника Русије Владимира Путина слабијим и да је јако важно за све слободне државе да Москва изгуби рат. “Сви ми једнако заслужујемо да будемо део Европске… »

Н1 Инфо 28.02.2024
Председник Украјине Володимир Зеленески изјавио је у уводном обраћању на Самиту о Украјни у Тирани да не сме бити Европе "различитих достојанстава" где неко заслужује безбедност и суверенитет док се туђа борба за мир игнорише… »
Рама: Западни Балкан спреман да помогне у борби против Русије

Данас 28.02.2024
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је да је Западни Балкан потребан земљама Европске уније због безбедности и да може да допринесе борби против Русије. „Колико год да сте ви нама потребни, потребни смо и ми вама. Зашто? Пре… »

Н1 Инфо 28.02.2024
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је да је Западни Балкан потребан земљама Европске уније због безбедности и да може да допринесе борби против Русије. „Колико год да сте ви нама потребни, потребни смо и ми вама. Зашто? Пре… »

Вести дана »