Povezane vesti
Rama i Zelenski: Na samitu u Tirani napravljeni dogovori o jačanju Kijeva u borbi protiv Rusije
Radio sto plus 28.02.2024
“Drago mi je što su države jugoistočne Evrope kao kolektiv pružile podršku Ukrajini i stale na njenu stranu dok se bori da sačuva svoj integritet, slobodu izbora i demokratiju”, izjavio je predsednik Albanije Edi Rama, koji je bio domaćin samita na kome… »
Zelenski: Evropa ne treba da štiti bezbednost i suverenitet jednih, dok druge ignoriše
Nedeljnik 28.02.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zeleneski izjavio je danas na Samitu o Ukrajni u Tirani da ne sme biti Evrope „različitih dostojanstava“ u kojoj neko zaslužuje bezbednost i suverenitet dok se tuđa borba za mir ignoriše. On je rekao da sve ono što čini… »
Zelenski: Ne sme biti Evrope različitih dostojanstava gde neko zaslužuje suverenitet, a neko ne
Radio sto plus 28.02.2024
On je rekao da sve ono što čini saveznike dobrim partnerima, čini predsednika Rusije Vladimira Putina slabijim i da je jako važno za sve slobodne države da Moskva izgubi rat. “Svi mi jednako zaslužujemo da budemo deo Evropske unije. Moramo nastaviti da… »
Zelenski: Ne sme biti Evrope različitih dostojanstava gde neko zaslužuje suverenitet, a neko ne
N1 Info 28.02.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zeleneski izjavio je u uvodnom obraćanju na Samitu o Ukrajni u Tirani da ne sme biti Evrope "različitih dostojanstava" gde neko zaslužuje bezbednost i suverenitet dok se tuđa borba za mir ignoriše. On je rekao da sve ono što… »
Rama: Zapadni Balkan spreman da pomogne u borbi protiv Rusije
Danas 28.02.2024
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je Zapadni Balkan potreban zemljama Evropske unije zbog bezbednosti i da može da doprinese borbi protiv Rusije. „Koliko god da ste vi nama potrebni, potrebni smo i mi vama. Zašto? Pre svega zbog onoga što je vama… »
Rama: Zapadni Balkan spreman da pomogne u borbi protiv Rusije
N1 Info 28.02.2024
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je Zapadni Balkan potreban zemljama Evropske unije zbog bezbednosti i da može da doprinese borbi protiv Rusije. „Koliko god da ste vi nama potrebni, potrebni smo i mi vama. Zašto? Pre svega zbog onoga što je vama… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 36 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 32 povezane
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 56 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Od danas možete pratiti cene u prodavnicama u Srbiji iz fotelje: Evo kako
B92 pre 2 satajoš 29 povezanih