Povezane vesti
"Bila sam dobra ljubavnica, nije mi bio problem da ga delim sa drugom ženom": Folkerka otkrila da je bila u vezi sa oženjenim…
Blic 28.02.2024
Folkerka Zlata Petrović svojevremeno je šokirala domaću javnost priznanjem da je bila u emotivnim vezama sa oženjenim muškarcima, i da joj nije predstavljalo problem to što je bila ljubavnica. Kako je tada navela sa oženjenim muškarcem je bila… »
Foklerka pet godina bila ljubavnica! Priznala da je bila u vezi sa oženjenim, pa dala šokantne intimne detalje
Kurir 28.02.2024
Folkerka Zlata Petrović svojevremeno je šokirala domaću javnost priznanjem da je bila u emotivnim vezama sa oženjenim muškarcima, i da joj nije predstavljalo problem to što je bila ljubavnica. Kako je tada navela sa oženjenim muškarcem je bila… »
Vesti dana »

Trojici osumnjičenih za lomljenje vilice studentkinji ukinut pritvor, jedan dobio nanogicu
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 24 povezane

Fizički napadi obeležili početak konsultativne nastave na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Insajder pre 39 minutajoš 16 povezanih

Savet za kulturu i informisanje traži stručno mišljenje povodom inicijative da se žrtvama pada nadstrešnice podigne spomenik
RTV pre 49 minutajoš 15 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 49 minutajoš 12 povezanih