Povezane vesti
"Objavite ovo što pre": Influenserka iz Bosne suočava se sa svakodnevnim pretnjama smrću, a sve to zbog ovog video snimka
Kurir 28.02.2024
Elma Dedajić iz Sarajeva koja dugi niz godina živi u Mostaru a kako kaže profesionalno se bavi društvenim mrežama kao što su Facebook i Tiktok međutim,ona je poslednjih dana za svoje društvene kanale snimila dva video snimka koja su izazvala lavinu… »
Plavuša snimila video ispod Starog mosta u Mostaru, pa dobila gomilu pretnji smrću
Telegraf 28.02.2024
"A bila sam u haljini!", rekla je Elma Dedajić. Elma Dedajić iz Sarajeva koja dugi niz godina živi u Mostaru, a kako kaže "profesionalno se bavi društvenim mrežama kao što su Facebook i TikTok", dobila je gomilu pretnji smrću zbog jednog video snimka… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 2 satajoš 31 povezana

Vučić: Spremam još jedno veliko iznenađenje za građane Srbije
Sputnik pre 26 minutajoš 56 povezanih

Novosadski fakultet optužio policiju za nasilje nad demonstrantima
Slobodna Evropa pre 41 minutajoš 44 povezane

Kina i Rusija potpisale sporazum o izgradnji novog gasovoda kroz Sibir, ali detalji o cijenama su nejasni
Slobodna Evropa pre 26 minutajoš 30 povezanih

U gimnaziji u Mladenovcu 12 profesora ostalo bez posla: „Kažnjeni smo zbog podrške studentima i đacima“
Nova pre 16 minutajoš 28 povezanih