Povezane vesti

Položen kamen temeljac za vrtić u Prijepolju - posle 40 godina nov objekat za 200 mališana

Položen kamen temeljac za vrtić u Prijepolju - posle 40 godina nov objekat za 200 mališana

Glas Zapadne Srbije 28.02.2024
Prijepolje - Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović danas je prisustvovala polaganju kamena temeljca za izgradnju novog vrtića u okviru Projekta inkluzivno-predškolsko vaspitanje i obrazovanje. Opština Prijepolje ovaj projekat… »
Posle 40 godina započeta izgradnja novog vrtića u Prijepolju

Posle 40 godina započeta izgradnja novog vrtića u Prijepolju

PP media 28.02.2024
Prijepolje – Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović i predsednik opštine Prijepolje, Drago Popadić, položili su kamen temeljac za izgradnju novog vrtića u okviru Predškolske ustanove „Miša Cvijović “ u Prijepolju, koji će… »
Temeljac u zablaću: Svečano započeta izgradnja novog objekta čačanske predškolske ustanove "Moje detinjstvo"

Temeljac u zablaću: Svečano započeta izgradnja novog objekta čačanske predškolske ustanove "Moje detinjstvo"

Večernje novosti 28.02.2024
U OKVIRU čačanske predškolske ustanove "Moje detinjstvo", u centru naselja Zablaće, sa leve strane puta ka Kraljevu, u neposrednoj blizini škole, crkve i Doma kulture, započeta je izgrdnja vrtića. Foto: V. Ilić Simboličnom obeležavanju početka… »
Započeta izgradnja novog vrtića u Prijepolju

Započeta izgradnja novog vrtića u Prijepolju

Zoom UE 28.02.2024
PRIJEPOLJE-Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović i predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić, položili su kamen temeljac za izgradnju novog vrtića u okviru Predškolske ustanove „Miša Cvijović “ u Prijepolju, koji će biti izgrađen u… »
Dokle se stiglo sa izgradnjom državnog vrtića kod Stare stočne pijace

Dokle se stiglo sa izgradnjom državnog vrtića kod Stare stočne pijace

Rešetka 28.02.2024
Iako je kamen temeljac za izgradnju novog državnog vrtića u naselju Stara stočna pijaca položen krajem novembra, odnosno desetak dana po kalendarskom završetku građevinske sezone, blaga zima i visoke temperature išle su na ruku građevincima, pa… »

Vesti dana »